2021-12-14 303 浏览
之前曾经食过深水埗分店,已经觉得好好食,但系超级多人排队🥲今日过咗嚟荃湾决定再食一次,好好彩lunch hour都唔使排队👏🏻🐷日式咖喱吉列猪扒意大利饭($108)呢个饭都好多材料又大份,包括有新猪扒🐷,芦笋🥦,鸡髀菇🍄,车厘茄🍅,苹果🍎咖喱汁包住每一粒饭成个饭都好香咖喱味劲好食,加埋各种配料就更加惹味,猪扒煎到系啱啱好,而且食落口其实唔会觉得佢唔系肉,其实如果唔话俾我听佢系素我完全觉得佢系一个真嘅猪扒😂🐮不可能汉堡($128)素牛肉芝士汉堡包🍔配番薯薯条🍟仲汉堡包又系超级大份,食完劲饱😂反而我觉得呢个食落嘅味道唔似牛肉,可能佢冇咁多酱汁嘅陪衬之下就冇盖过𠮶阵味。番薯🍠薯条炸得好香脆,食落有少少甜味几好食。推荐?🟡🟡🟡⚪️⚪️cafe里面布置都好文清好啱影相📸️而食物嘅味道质素都系可以嘅🤤,但系我就唔会短期内在encore去食了。始终我都系钟意食真正嘅肉多啲🥩

🐷日式咖喱吉列猪扒意大利饭($108)

🐮不可能汉堡($128)

• 日式咖喱吉列猪扒意大利饭
  • 不可能汉堡包