2021-11-27 284 浏览
天气转冻,圣诞嘅气氛越嚟越浓烈,我哋都要准备食下西菜去迎接下圣诞节。谂住去PizzaExpress食下pizza意粉姐,佢竟然出咗个餐单系圣诞餐单,就咁睇佢个Menu已经觉得好开心好靓,我哋嗌左个面包球圣诞树,其实呢个应该类似Pizza,黎到真系哗一声,打卡一流,而且有满满嘅cheese,辣肉肠同埋罗勒同蕃茄香草酱可以点,真系不得之了。另外沙律方面,我哋就嗌咗圣诞花环拼盘沙律,呢个其实系一啲cold cut加埋烟三文鱼,最有惊喜系佢中间有芝士酱俾我哋捞埋食。之后再嗌左个鼠尾草牛油黑蒜虾肉意粉,鼠尾草辣辣地捞埋意粉食一流,虾肉个质地系非常之鲜同弹牙,总括而言,真系好适合一班朋友圣诞节去庆祝。
2021-11-18