2020-11-09
通常去酒吧都系食完饭去饮番杯倾下计relax下 好少酒吧既正餐系好味既 不过当我地去完寝宫 就改变左我地既谂法😨 因为佢地既set diner好好食丫🤤寝宫座位都几舒服 有梳化位 有齐基本酒吧娱乐 桌球枱等一应俱全 仲有个千秋位比人打下卡😆我地系店员推介下试左2个set dinner 分别系德国炸猪手同芝士龙虾意粉🍝 set dinner仲有沙律同汤 沙律既菜非常新鲜 清爽可口 餐汤既蕃茄汤仲有拉花 睇得出制作用心😆德国炸猪手真系超级推介比大家 味道比外面西餐厅食到更出色 猪手表皮酥脆 肉质唔会过鞋 仲好嫩滑 味道岩岩好 而且已经起左肉 食起上泥好方便😋 同芝士龙虾意粉一样 面头舖左d风干蕃薯片同蜜糖 脆卜卜又甜甜地 好有心思😍 芝士龙虾意粉打卡💯 原只龙虾上碟 仲要起哂肉🤤 意粉芝味十足 加上啖啖龙虾肉 弹牙又满足👍🏻 连旁边蔬菜伴碟都做得好好食😊饮品方面 我地试左一杯cocktail 一杯 mocktail🍸 cocktail系店员推介既signature 貂蝉😍其实系一杯coffee mix既cocktail 饮落酒味同咖啡味好balance 果然无介绍错👍🏻 另一杯系Flowe
德国炸猪手
芝士龙虾意粉