2023-10-29
系一间专食虾汤拉面嘅拉面舖 未入门口已经闻到好浓嘅虾味传出嚟一坐低个女仔行埋嚟就话冇豪汤同埋鲍鱼汤拉面 只得虾拉面 即系三种汤嘅拉面只得一种 仲要冇刀削面,只有普通𠮶种拉面心谂乜都冇,即系只系得返一种虾拉面卖咁被迫就只系食𠮶款啦 再追加咗个笔记簿同埋两只生蚝 就算佢只系得一款虾汤拉面 靠呢一款虾汤拉面都够做 真系好食 个虾味非常浓 仲加咗啲虾油落去个面度再浓啲 一路食个面就一路饮汤 变咗最主要喺度不断饮汤,因为真系太好饮个虾汤我一向觉得食拉面或者食汤面,饮埋个汤系好重味精或者好重盐味都身体唔太好,一路都唔饮汤的 但系呢个汤系例外真系忍唔住不断饮过虾汤 个北寄贝好大嚿好肥 佢系有少少麻辣味道,好香好惹味 个生蚝都系好大件好鲜味 波子汽水有好多口味,比其他居酒屋或者食寿司嘅地方多 有柚子苹果柠檬原味 呢间拉面舖只收现金
心谂乜都冇,即系只系得返一种虾拉面卖
咁被迫就只系食𠮶款啦 再追加咗个笔记簿同埋两只生蚝
呢间拉面舖只收现金