2022-10-27
同朋友行荃湾😲估唔到El Cerdo系荃湾都有分店😁😁Yeah一于请牛一嘅朋友食西班牙菜啦😋😋先上松露芝士🧀配木梨果蓉,三角形松露芝士下面系薄多士而芝士上面系木梨果蓉,三种口感,一咬多士脆卜卜松露芝士好香而木梨果蓉同松露芝士好夹,块芝士超大块架Super yummy😋😋红酒同白酒🍷🍸都放咗d新鲜水果片,今到红白酒都带有果香very nice 😋脆皮猪腩肉配蜂蜜蛋黄酱🥓有六旧炸到脆卜卜嘅腩肉,好有层次感架,切开有瘦肉之后系漏油嘅膏,再有肥瘦均衡嘅肉,仲有脆脆嘅皮💯💯好有口感,再点蜂蜜蛋黄酱惹味开胃呀👍👍El Cerdo招牌西班牙炒饭🥘用料好丰富架仲好大碟添😋😋有虾🦐、青口🦪、鱿鱼🦑、仲有肉类同西班牙腊肉好惹味,d西班牙腊肉有d似我地嘅港式腊肠好香口好够份量,青口好鲜甜而虾又好弹牙好满足呀!巴斯克芝士蛋糕🎂生日呀,紧系要有蛋糕啦!仲要系个size啱啱好足够俩人食呀😋外面蕉蕉嘅里面好软滑嘅芝士蛋糕好好味呀!😋😋El Cerdo荃湾大坝街77号地舖
El Cerdo
荃湾大坝街77号地舖