2024-02-29 2301 浏览
都系食西班牙菜🇪🇸 食物种类会有少少唔同 例如我见到呢到既招牌paella系有乳鸽同埋鹅肝👀 超级吸引 tapas既款式都好似有少少唔同 但系重点系一样咁好食😍 我星期日晚上去到都fully booked 所以大家最好都系预约定!🍽️餐厅气氛好热闹 我个日坐系bar台 仲可以睇到去哋点样整tapas😛🫶🏻Pigeon Rice😽 ($230) (bigger portion) + Foie gras ($75)🤰🏻呢个饭几抵食 份量都唔错 够饱肚 乳鸽都几嫩 唔会话好干或者好柴 同d饭一齐焗 令到d饭好入味 油脂感好丰富😜 乳鸽份量都几多 而且加鹅肝都几抵真系有4-5大旧 配埋个饭一齐食仲香 呢d久唔久食一两次真系好正!🩶Galician octopus on potato “al caliu”🐙 ($138)我个人最钟意系呢个 章鱼超级弹牙 唔会煮得过熟 超级爽口😻 面头重有好重既paprika味带出咸味🫶🏻 垫系抵既薯蓉打得超级滑 仲有好想既橄榄油同埋paprika味👍🏻Tomato bread🥫 ($33)包总共有两块 上面铺左一层厚厚既番茄蓉🍅 酸酸甜甜咁 仲有橄榄油同埋chiv

都系食西班牙菜🇪🇸

乳鸽份量都几多 而且加鹅肝都几抵真系有4-5大旧
配埋个饭一齐食仲香 呢d久唔久食一两次真系好正!🩶

我个人最钟意系呢个 章鱼超级弹牙 唔会煮得过熟 超级爽口😻
面头重有好重既paprika味带出咸味🫶🏻

Tomato bread🥫 ($33)
包总共有两块 上面铺左一层厚厚既番茄蓉🍅
酸酸甜甜咁 仲有橄榄油同埋chives
作为appetizer/ tapas超级开胃🫧

Wagyu steam tartare with oyster🥩 ($155)
出乎意料地生蚝份量都几多🦪
牛肉超级滑 完全唔腥 仲有好香既调味料味🧂
应该有用橄榄油🫒, capers, chives之类调味👍🏻
配埋一块脆脆哋既包💯

味道:✨✨✨✨/5

📍BÀRBAR (湾仔)
地址:湾仔船街9号地舖
  • Tomato bread