2022-09-23
「禾是穷鬼whita 醉爱买抵野」🛖 RuRu Tapas Restaurant (大角咀)📍大角咀杉树街11号德安楼地下1号舖💰 ~$200一人性价比:🐘🐘🐘🐘/5(穷鬼表示系一间气氛好好嘅西班牙餐厅✨)餐厅个环境好有气氛~同埋播住西班牙嘅歌🎵好似去咗旅行咁!好chill 好relax~鱼子酱龙虾蟹肉牛油果他他龙虾同蟹肉好新鲜好鲜甜💗加埋牛油果同埋鱼子酱个味道好清新🤩原本觉得呢个配搭可能会有少少奇怪,但意外地夹🤩两条脆面包可以夹埋一齐食🥰更加突显龙虾同埋蟹肉嘅鲜味~✨如果再多几条面包就好~因为食到最后仲剩返好多!好想连埋面包一齐食🫣西班牙辣椒仔辣椒仔好甜!旧旧都好大嚿同埋肥du du😍钟意食三色椒嘅人一定好钟意~原来有唔同颜色嘅辣椒仔,系因为种植嘅时候用唔同嘅土壤种!真系新知识~🧐😜慢煮猪鞍配杂菜由于系即刻焗嘅关系,要等一阵先嚟到✨上枱𠮶阵仲系热辣辣~芝士仲识拉丝🧀🤩如果个饭有炒底嘅话应该更加正😜#大角咀 #大角咀美食 #西班牙菜 #性价比之选
🛖 RuRu Tapas Restaurant (大角咀)
📍大角咀杉树街11号德安楼地下1号舖
💰 ~$200一人
性价比:🐘🐘🐘🐘/5
(穷鬼表示系一间气氛好好嘅西班牙餐厅✨)
鱼子酱龙虾蟹肉牛油果他他
西班牙辣椒仔