2024-07-21
最近观塘有间西餐厅推出激抵「牛扒放题」优惠‼️逢星期一至四每人只需$268就可以两小时无限追加牛扒同薯条😍 至于周末都有牛扒买一送一优惠🈹 餐厅出品高质,超高CP值,难怪平日夜晚都座无虚席🔥 建议大家提早book枱呀.ᐟ 餐厅空间宽敞,有超过100个座位,环境舒适,无论系情侣约会或一班人聚会都好合适.ᐟ 餐厅仲设有室外座位,气氛唔错😆❝ 澳洲特级安格斯牛扒 ❞任食既牛扒每份都有8安士,大大件好满足😍 我地点左五成熟啱啱好,牛肉肉质粉嫩,入口软腍。表面烧至微微焦香好香口🔥 配上蘑菇汁味道更加丰富.ᐟ ❝ 炸薯条 ❞一整桶薯条份量十足🍟 食一轮都够饱了😂 薯条即叫即炸,金黄香脆,够哂热辣辣.ᐟ ❝ 凯撒沙律 +$38 ❞沙律菜新鲜爽脆,加上面包粒、炸烟肉碎﹑凯撒酱,经典搭配绝不出错.ᐟ ❝ 是日餐汤 +$15 ❞南瓜汤质地浓稠,香浓幼滑,味道浓郁可见真材实料🎃❝ 是日甜品 +$25 ❞甜品系朱古力慕丝蛋糕🍫 慕丝入口幼滑,底层系朱古力饼底,松脆可口,层次丰富💯❝ 火焰法式焦糖炖蛋 $78 ❞再食多个招牌甜品,好睇又好食,推介必试 熊熊烈火好有气势🔥 打卡一流.ᐟ 表面既焦糖烧至脆口,炖蛋蛋
❝ 澳洲特级安格斯牛扒 ❞
❝ 炸薯条 ❞
❝ 凯撒沙律 +$38 ❞
❝ 是日餐汤 +$15 ❞
南瓜汤质地浓稠,香浓幼滑,味道浓郁可见真材实料🎃
❝ 是日甜品 +$25 ❞
❝ 火焰法式焦糖炖蛋 $78 ❞
再食多个招牌甜品,好睇又好食,推介必试 熊熊烈火好有气势🔥 打卡一流.ᐟ 表面既焦糖烧至脆口,炖蛋蛋香十足,香甜嫩滑😋
𝑴𝒐𝒄𝒌𝒕𝒂𝒊𝒍𝒔
❝ 𝑴𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑭𝒖𝒋𝒊 $𝟒𝟐(𝑯𝑯) ❞
富士山造型,卖相好可爱🗻 奶盖入口顺滑,味道似波子汽水味,十分清新👍🏻
❝ 𝑴𝒂𝒏𝒈𝒐 𝑫𝒆𝒍𝒊𝒈𝒉𝒕 $𝟒𝟐(𝑯𝑯) ❞
芒果加梳打既搭配最啱夏天饮🥭 微微酸味,解腻一流.ᐟ