2019-08-31 166 浏览
阿女介绍我嚟食,带埋婆婆,特登搭的士嚟食,我系度谂值唔值呀?一入到餐厅,细细间,唔系好多位。 老板应该好钟意足球球星, 所以墙上放咗好多关于足球嘅嘢。阿女点咗~黄金薯条~卡邦尼意粉~带子黑松露意大利饭~夏威夷pizza。佢话黄金薯条一定要食,话必食之选㖞。每人一个黑松露忌廉汤加一片自家制蒜蓉包。包好好食。汤都好好味。黄金薯条,出面包住咸蛋黄。好够味, 薯条脆卜卜,必吃之选。卡邦尼意粉,意粉软硬适中, 汁酱好好味。黑松露意大利饭, 今次做得湿咗少少, 如果在干身啲会更加好。 味道唔错。带子好大只。夏威夷pizza比较失望, pizza底同酱都麻麻地。支持小店, 服务员态度好好,会介绍餐厅食品,慢慢讲解。希望食物同服务可以keep住个水准。
黄金薯条,出面包住咸蛋黄。好够味, 薯条脆卜卜,必吃之选。
卡邦尼意粉,意粉软硬适中, 汁酱好好味。
夏威夷pizza比较失望, pizza底同酱都麻麻地。
  • 黄金薯条
  • 北海道帆立贝意大利饭