2022-06-20 52 浏览
之前系长洲见过冇机会食到,估唔到系西环开咗分店😎店舖环境宽敞得黎几舒服,墙上有好多特色既壁画,好吸晴🤩招牌脆鸡汉堡餐外层系黑芝麻面包,咬落好烟韧,而入边既鸡扒好大一块,仲炸得好脆口😚食落啖啖都系肉,好juicy💦再配上BBQ酱,真系食到停唔到口🤤佢地既薯条系新鲜炸起,采用粗薯条,薯仔味好重,我中意😍滋味鸡翼套餐足足有10只单骨鸡翼咁多,每只都炸得好香脆🤤而且鸡翼嫩滑之余仲超级多汁💦再配埋个士拉差酱,食落超惹味😋套餐仲有薯条同牛油粟米可选择,我就楝左呢度既牛油粟米,超有牛油香,而且粟米清甜得黎食落仲好有口感😆青柠菠萝梳打套餐加$14就可以升级特饮,青柠同菠萝既味道好夹🥰酸酸甜甜好清新,再加上梳打水,饮完真系凉透心,啱晒依家炎热既天气😚苹果茉莉茶依款要加$20,茉莉茶好清香😍仲要入面有好多苹果粒,酸酸甜甜咁,好解腻👍🏻

招牌脆鸡汉堡餐

滋味鸡翼套餐