2021-09-01
🍽呢间系尖沙咀嘅西餐厅一向高评价 今次同朋友食饭拣左呢间 坐得比较舒适🍽餐厅装修有一边系吧枱 有一边系卡位 装修好有情调 环境好relax好舒服 系庆生之选 当日都有唔少枱系庆祝生日🦀黄金蟹饼之前系Morton’s of Chicago 食过惊为天人蟹饼之后 每次去西餐厅见到蟹饼都会想试蟹饼外样超香脆 入面一样都系有满满嘅蟹肉丝 完全冇沟左粉嘅感觉 😋点埋旁边嘅酸辣酱 味道更突出🐑法式宝云酥焗羊架配薄荷汁见识少唔知羊架都有得拣7成熟一于试下 羊架入面仲系粉嫩嘅红色 羊肉好软好嫩 羊膻味唔重 羊嘅脂肪刚刚好 羊架外皮有少少孜然粉味 薄荷酱味道好清新 不过我钟意唔点食到羊嘅原味🍝炸软壳蟹黑松露意粉 黑松露意粉可以话系食过最浓最creamy嘅 意粉挂晒汁 黑松露味好香浓软壳蟹炸到脆卜卜 不过有少少太油腻🍰Shine secret一早已经睇中左要试呢个 系到𠮶日先知secret 系咩 今日系花生芝士蛋糕第一啖食嘅时候 花生味超香超浓 蛋糕底层有满满花生酱 芝士蛋糕好滑😝真系好正 而且切得超大件 建议一定要share食 🍫除左蛋糕 仲有两粒brownie 同macaron . Macaron系杏
🦀黄金蟹饼
🍝炸软壳蟹黑松露意粉
软壳蟹炸到脆卜卜 不过有少少太油腻
🍰Shine secret
😝真系好正 而且切得超大件 建议一定要share食
🍫除左蛋糕 仲有两粒brownie 同macaron . Macaron系杏仁同焦糖味
🍽食物质素真系好出色 羊架真系必食 服务都好唔错 员工反应都好快 问佢地野都会好有耐性答
💓回访指数好高😚