2023-12-14 90 浏览
估唔到第二次黎食都keep到水准!!咁一定要写返个食评赞扬下😆如果晚餐时段黎一定系食$298既二人餐最抵🤭依个价钱系只限星期一至五先有🤭二人餐包左两个汤、两个沙律、两款主菜同两杯野饮~cafe既晚餐黎讲真系超抵是日餐汤既磨菇汤,都可以选择另加$68升级餐汤做龙虾汤😍order龙虾汤好好玩,要自己另外倒个汤出黎👍🏻确保热辣辣~每一啖都系好浓郁既龙虾味~仲有淡淡龙虾肉!沙律虽然系前菜但都好高质👍🏻有好多唔同种类嘅蔬菜~入口爽脆好新鲜~配埋柚子醋一齐食清新又开胃跟餐饮品一定要叫巨杯柠檬茶~可以话系佢地既招牌野饮😂红茶底十分香浓~仲可以无限添饮!另一杯就加左钱升级芒果生椰乳特饮😆饮落好似食紧芒果西米露咁~好香既椰奶味,仲有啖啖芒果同西米露~主菜时间~我地拣既系德州BBQ16小时猪肋骨&芝士焗纽西兰大带子😍猪肋骨经过慢煮处理,入口软腍又入味!好快就KO左一碟~而带子就大大只,食到好满足~不得不提跟餐既薯条超正~系有少少薯皮痴住既粗薯条🥹食落系烟靭好香薯仔味既薯条!!仲可以无限追加添😍惊唔够饱都可以系套餐menu追加多一个主食,我地就拣左+$78 蒜香香菌意大利意粉~同一般蒜香味意粉唔同~餐厅系加

惊唔够饱都可以系套餐menu追加多一个主食,我地就拣左+$78 蒜香香菌意大利意粉~同一般蒜香味意粉唔同~餐厅系加左蒜片去煮~令意粉有啖啖蒜香味但又唔有蒜头咁抢口😋
2023-12-13