2025-01-17 0 浏览
Airside嘅餐厅都好吸引,真系想逐间都试晒Airside Cafe景观比较开阳,可以望到商场景菜式都好多选择,前菜全部都好吸引,简直系花多眼乱和牛他他 $188非常之钟意食他他既我,通常餐厅有得嗌都唔会放过非常新鲜!平时多数他他都会配多士,呢间餐厅配豆腐脆片,非常之香口,夹埋生牛肉他他同埋其他配菜非常之好食脆炸忌廉蚝饼 $168有五件,好似忌廉薯饼嘅外貌,入面竟然系满满嘅蚝肉,夹埋下面嘅lemon cream,真系好好味另外加咗一个薯条$68上面加咗蛋黄酱同埋饭素,好味!千岁猪 $238真系煎得好嫩,带点微微嘅粉红色,真系可以算系食过最好食嘅猪三甲之一 ,配埋好好食嘅番薯蓉,掂三黄鸡 $218鸡反而冇猪咁出色,不过都烤得香,皮亦脆,最特别嘅系佢用咗薏米同菇煮到好似risotto锦,好得意蟹肉手卷面 $198本身睇佢个卖相唔算好特别,点知一拨开发现系有海量蟹肉!个手卷面质地亦都好好食,唔错唔错整体而言,呢间餐厅都真系好高质,推介推介
Airside嘅餐厅都好吸引,真系想逐间都试晒

Airside Cafe景观比较开阳,可以望到商场景

菜式都好多选择,前菜全部都好吸引,简直系花多眼乱

和牛他他 $188
非常之钟意食他他既我,通常餐厅有得嗌都唔会放过

脆炸忌廉蚝饼 $168

另外加咗一个薯条$68
上面加咗蛋黄酱同埋饭素,好味!

千岁猪 $238

三黄鸡 $218

蟹肉手卷面 $198

整体而言,呢间餐厅都真系好高质,推介推介