2025-01-16 0 浏览
黑松露炸鸡 🍗呢个炸鸡一上枱已经闻到阵阵松露香味,口感外脆内嫩,松露味布满晒系鸡嘅表面!😋✨免治鸡肉棒🍢好Juicy!每一口都食到鸡肉嘅鲜甜味,同埋调味啱啱好,唔会太咸🍺👍鸡肉 🐓佢嘅鸡皮好脆,鸡肉仲保持到嫩滑,唔错!👌鸡翼 🪽鸡翼炸到啱啱好,皮脆肉嫩,一咬爆汁,好满足!🤤盐烧原件鸡皮😍哇!呢个真系惊喜,鸡皮香脆得黎又唔会觉得太油腻,而且非常之薄!🔥安格斯肉眼厚烧🥩一上到枱先发现原来咁大份,咁又真系好抵食㖞。牛肉味好香浓,佢配埋嘅酱油令到牛肉又鲜又甜。地鸡白汤锅 🍲汤底浓郁,带有鸡嘅鲜甜味,仲可以自己追加牛肉同埋乌冬,佢个乌冬偏软身同埋幼,吸收埋啲鸡汤酱汁,好正,我好钟意食呢种乌冬,唔会感觉好滞💯员工服务态度都好好,好留意我哋嘅需要。嘢食又有诚意,新装修又靓又新。
黑松露炸鸡 🍗

免治鸡肉棒🍢

鸡肉 🐓
佢嘅鸡皮好脆,鸡肉仲保持到嫩滑,唔错!👌

鸡翼 🪽
鸡翼炸到啱啱好,皮脆肉嫩,一咬爆汁,好满足!🤤

盐烧原件鸡皮

安格斯肉眼厚烧🥩