2022-10-23 157 浏览
_____好味指数:🌟🌟🌟🌟🌟抵食指数:🤑🤑🤑🤑想烧肉又唔止想烧肉?想一个budget任叫任食?铜锣湾呢间烧肉放题店绝对满足到你,佢唔单止有各式各样高质嘅烧肉食材,仲有海鲜、刺身、天妇罗等等,而且仲有120分钟任食!够哂满足😋我哋叫咗78品料理,已经好多选择,而且只系需要再加$48就可以有埋酒放题!有啤酒、清酒、葡萄酒、梅酒同柚子酒🍶可以尽情饮饱食醉🍻✅刺身&寿司一坐低就送上海鲜头盘,有三文鱼、带子、剑鱼腩、北寄贝、仲有生蚝!卖相吸引,有埋生蚝相当惊喜🦪而且三文鱼、剑鱼腩、北寄贝同埋八爪鱼可以无限点添!仲有寿司可以叫,例如香脆嘅炸虾卷🍤✅日式烧肉然后店员再上烧肉盛合,可以即刻烧又啱哂我呢啲选择困难嘅人🙆🏼‍♀️入面我最钟意澳洲和牛肉眼,油脂分布平衡🐮简单烧下已经食得,口感软嫩牛味浓郁✅酱汁烧肉呢度仲有酱汁渍过嘅肉,推介酱汁米泽豚肉博烧🐷轻轻一烧已经逼出油脂,肉质甘香松化,加上甜甜嘅酱汁非常惹味✅海鲜烧呢度仲有海虾,青口等可以烧🦐够哂丰盛✅天㷌罗&炸物食日本嘢又点少得天妇罗!78品仲多咗松叶蟹柳妇罗可以点,而我梗系点我最喜爱嘅紫芋圆啦~✅雪糕有得食Movenpick嘅地方都系好地方🍨而且系

_____
好味指数:🌟🌟🌟🌟🌟
抵食指数:🤑🤑🤑🤑

刺身&寿司

✅日式烧肉

✅酱汁烧肉

✅海鲜烧
呢度仲有海虾,青口等可以烧🦐够哂丰盛

✅天㷌罗&炸物

✅雪糕
有得食Movenpick嘅地方都系好地方🍨而且系所有套餐都可以点㗎~放心叫啦!