2023-08-06 14 浏览
高质越南菜推介!❤️好好食😋今次去黄金海岸揾食 呢间餐厅环境好有度假feel🤭食物好岩我口味!参巴酱炒通菜 $85平时都系见到飞天/马拉盏炒通菜~呢个酱我第一次试,就爱上咗!通菜系平时我食越南餐厅会必叫的家常菜啦~上面有炸蒜同埋酱汁好入味!特色咖哩蛋炒软壳蟹 $198我哋都好钟意食软壳蟹!🥰超推荐呢一个~即炸香脆!份量超大!咖哩系甜的同加入蛋花 配上法包吸晒啲精华😍正河内手撕三黄鸡丝汤河 $118呢个系经典嘅越南汤河!最欣赏热辣辣同埋个汤底好清澈~会想饮多几啖😌炭烧澳洲顶级M9和牛后腰脊 $328呢个都超推荐好好食!中间粉嫩外层有炭烧嘅香味!配上焦糖雨露汁好夹~建议趁热食招牌蟹肉炒饭 $158炒饭粒粒分明!上面有红萝卜丝腊肠椰菜香菜等等配料~仲有蟹肉粒同埋蛋粒 颜色十分丰富 味道好岩我口味!推荐👍Cranberry Juice $48个人好钟意饮蔓越莓汁,酸酸甜甜好饮!餐厅系会提供柠檬水~加一服务费Bistro Hoi An (屯门)屯门青山公路1号黄金海岸商场地下1A号舖#foodporn #foodie #yum #delicious#instafood#foodstagram#no
高质越南菜推介!❤️好好食😋

参巴酱炒通菜 $85

特色咖哩蛋炒软壳蟹 $198

河内手撕三黄鸡丝汤河 $118

炭烧澳洲顶级M9和牛后腰脊 $328

招牌蟹肉炒饭 $158

Cranberry Juice $48
个人好钟意饮蔓越莓汁,酸酸甜甜好饮!

餐厅系会提供柠檬水~

加一服务费

Bistro Hoi An (屯门)
屯门青山公路1号黄金海岸商场地下1A号舖

#foodporn #foodie #yum #delicious#instafood#foodstagram#nomnom#foodpics#foodlover#foodblogger#foodphotography #foodgram#fooddiary #foodbeast#healthyfood#foodcoma #foodheaven#foodshare#foodforfoodies