Went to the shop around 4:30 pmA young waiter serving us has a big smile on his face. And can answer the question which I ask for the menu. Doing some introduction for the menu well. Ordered beef tartare and the side shell crab and the suckling pig. The soft shell crab is so yummy. The beef tartare presentation is really good. Suckling pig is too big ! The pork skin is so crispy and tasty. The decoration is extremely good. The Vietnamese lantern and the Christmas snow decoration is so match. Ver

Very good experience here.
行完千島湖,諗住搵個地方好好地食一餐。點知去咗呢間越南餐廳,外邊睇落都幾靚,好似會安咁好囉個燈籠。點知坐埋去嘢食一碗粉要$100 ,一杯嘢飲$60 ,仲要再加一諗住你收得呢個價錢服務同埋嘢食都一定會有返咁上下。點知一舉手咩都未嗌,個經理就即刻話我催佢叫我放返低隻手。跟住嗌完嘢食,食到一半,撳一撳手機,個經理已經即刻想收走你換嘢,好似想講你走咁。然後食完之後叫經理嚟收錢,佢仲掛住同隔籬嗰台喺度講緊啤酒,跟住仲要多謝人哋嗌佢杯啤酒,完全收緊錢都冇多謝過我哋呢一台。好似睇我哋唔到咁。完全有晒香港食肆一貫嘅作風,食完叫你快啲走。啲位又唔係好坐,都係兩個四人枱分做兩人枱咁坐。30分鐘到已經俾咗差唔多$400 ,但係完全覺得啲嘢係好一般,喺旺角食一碗越南粉都好食過佢嗰隻,然後態度又講你走咁樣又嫌你催佢,俾我就真係唔會再嚟食過。價錢貴,性價比低,態度差,坐位麻麻,係得啲燈籠靚。如果呢間嘢係俾我食啲燈籠或者會覺得值得多啲。總之下次嚟俾我揀,我寧願食麥當勞都唔會再食佢。希望大家睇完我呢篇文章,可以有少啲人中伏。因為真係好鬼嬲。
完全有晒香港食肆一貫嘅作風,食完叫你快啲走。
啲位又唔係好坐,都係兩個四人枱分做兩人枱咁坐。
2024-09-07 1372 浏览
星期六嚟到呢間bookmark左好耐嘅餐廳食越南菜,佢有室外嘅位置但由於夏日炎炎咁當然坐返室內,一個個嘅燈籠掛在天花,夜晚嚟嘅話應該更加顯得有情調。 揀呢間餐廳嘅最主要原因係想試佢嘅會安烤乳豬,好有驚喜,上菜時係原隻脾上,附上一把剪刀比你剪開,剪嘅時候已經聽到脆皮嘅聲音,食落去皮脆肉嫰,不得不提佢嘅醬汁更加令成件事錦上添花。 另外仲叫左炭燒豬腩串燒,炒通菜,同香芋豬肉春卷,個春卷亦都好驚喜,唔太油膩,食落有少少芋頭嘅口感,都值得推薦。 最後仲叫左兩款甜品作為完美嘅句號,分別係焦糖爆谷香蕉同埋香芒蜜柚椰子雪芭,個人比較喜歡爆谷香蕉,冇想像中咁甜,中間有一球雪糕,雪糕加上爆谷一齊食,正!而男朋友就比較喜歡椰子雪芭,比較清新嘅感覺,柚子唔會酸,椰子肉亦都好爽口配上雪糕都係一流。 另外值得一提嘅係侍應們每個都好熱情有禮,笑容滿面,令到食客們有種賓至如歸嘅感覺!!

會安烤乳豬

焦糖爆谷香蕉
香芒蜜柚椰子雪芭
  • 香芒蜜柚椰子雪葩
2024-05-01 1698 浏览
今次同朋友嚟到黃金海岸試一試呢一間越南餐廳。因為有朋友住屯門,佢話介紹屯門嚟講最好食嘅一間餐廳。晚餐時段,見到餐廳裏面嘅人流都不錯,而環境亦吸引。食物方面,越式豬肉三文治,法包超迷你雖然好食但係比較細咗啲,大蝦米卷,大蝦非常之彈牙 亦都好大隻,而醬汁呢亦都非常之好味。pad thai 正常發揮,湯金邊粉非常不錯,回味員工非常之友善,又幫我哋影相,令我哋享受到一個非常之好嘅晚上

2024-04-08
Bistro Hoi An算係屯門嘅越南菜代表!佢地嘅Crispy pork&taro spring rolls外脆內軟,每一口都係驚喜!🌯🥢餐廳嘅背景故事簡直就係一齣越南電影!你一踏入佢地嘅餐廳,就彷彿置身於越南鄉村嘅氛圍中。佢地以越南中部會安古城為主題,每一個細節都經過精心設計,你一定會愛上佢地嘅燈籠同黃牆!🏮💛佢地嘅菜式唔單止有越南傳統風味,仲加入咗一啲新元素,炮製出獨一無二嘅摩登越菜!呢度最出名嘅菜式包括烤牛骨髓同越式生蝦刺身,每一口都係一個驚喜!🍤🍖唔止菜式,環境同服務都係一流!💯嚟Bistro Hoi An,唔止係食物好好味,仲可以感受到越南嘅風情同文化!食得開心,心情自然都會好好嘅!😍🍽️餐廳名稱:Bistro Hoi An (屯門)📍地點:屯門青山公路 - 掃管笏段1號黃金海岸商場地下1A號舖🕒營業時間:星期一至星期日 12pm-10pm💰人均消費:$101-$200📞電話:34210060

🍽️餐廳名稱:Bistro Hoi An (屯門)
🕒營業時間:星期一至星期日 12pm-10pm
💰人均消費:$101-$200
📞電話:34210060
  • 鮮蝦牛油果米紙卷
  • 越式生蝦刺身
  • Affogato
Bistro Hoi An💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓✨真心碟碟都有鑊氣有水準間餐廳又靚,節日慶祝贏哂☺️仲有d staff 好nice,真係唔會西面,我問啲燈咁靚係邊度買,佢地都不慌不忙微笑又帶點興奮地告訴我😛起碼有4個唔同國家嘅staff喺度,好有culture Exchange 嘅感覺😚✨上菜速度快,估佢唔到!除咗我叫錯咗一款我個人接受唔到嘅bloody Mary 外,甜品都係驚喜亮眼之作!仲有咖喱麵包軟殼蟹、生蝦必必必食💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓🔶AFFOGATO $72Lotus Biscoff Gelato, Vietnamese Expresso連花焦糖餅雪糕,越南濃咖啡☕️🔶SOFT SHELL CRAB IN SPECIAL EGG CURRY $198特式蛋咖喱炒軟殼蟹✨ 蟹肉,九層塔•法包🥖啲蟹又脆又好入味,咖喱好柔和又有椰汁香,唔會太嗆,勁juicy 💓🔶 SHRIMP CEVICHE$138✨越式生蝦刺身- 越南虎蝦,乾蔥,柑桔魚露汁。呢個汁只是這裡才吃到,酸尾尾但我唔識形容得好深入,總是覺得有秘製成份,回味無窮❤️‍🔥平有平食,貴有貴食我地人均~$500@bistrohoia
Bistro Hoi An

💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
✨真心碟碟都有鑊氣有水準

✨上菜速度快,估佢唔到!
甜品都係驚喜亮眼之作!仲有咖喱麵包軟殼蟹、生蝦必必必食
💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

🔶AFFOGATO $72
連花焦糖餅雪糕,越南濃咖啡☕️

特式蛋咖喱炒軟殼蟹

🔶 SHRIMP CEVICHE$138

平有平食,貴有貴食
我地人均~$500

@bistrohoian.hk
2023-12-10 772 浏览
新派越南菜,環境唔錯,坐得舒服,食物都好有特色👇🏽越式豬肉三文治(越式法包、香茅豬肉、法式鵝肝醬、酸菜、香葉)豬扒包就食得多,第一次食呢款豬肉包,個法包外脆內軟,仲暖暖哋☺️豬肉和酸菜香葉,仲有個鵝肝醬🤭一口包含晒唔同味道和層次,真係好好食,一試難忘,會因為佢再去食🥰炭燒豬頸肉(青木瓜沙律、羅望子醬)豬頸肉味道和口感都唔錯,配埋沙律和醬汁一齊食,好夾😋軟殼蟹沙律軟殼蟹好食,有肉汁唔會炸到乾晒,個炸漿夠薄夠脆🤤招牌蟹肉炒飯(臘腸、椰菜、香菜)份量唔算多,但好惹味,材料好豐富,飯炒得好香,好食👍🏻好開心第一次嚟食,叫每樣食物都好味!
新派越南菜,環境唔錯,坐得舒服,食物都好有特色👇🏽

越式豬肉三文治
(越式法包、香茅豬肉、法式鵝肝醬、酸菜、香葉)
炭燒豬頸肉(青木瓜沙律、羅望子醬)
豬頸肉味道和口感都唔錯,配埋沙律和醬汁一齊食,好夾😋

軟殼蟹沙律
軟殼蟹好食,有肉汁唔會炸到乾晒,個炸漿夠薄夠脆🤤
招牌蟹肉炒飯(臘腸、椰菜、香菜)
份量唔算多,但好惹味,材料好豐富,飯炒得好香,好食👍🏻
好開心第一次嚟食,叫每樣食物都好味!
  • 越式豬肉三文治
2023-12-01 595 浏览
今日去左屯門黄金海岸輕鬆一下加嘆越菜,我地去左間漫天燈籠既餐廳,好有情調!脆皮牛油雞翼外皮烤得金黃酥脆,內裡肉質嫩滑多汁,搭配上濃郁的牛油味道,美味可口。薑黃烤爐魚,魚肉烤得剛好,外層略帶焦香,內裡鮮嫩多汁。薑黃的香氣和獨特的風味使這道菜增添了豐富的層次感和口感。招牌蟹肉炒飯,蟹肉的鮮甜和炒飯中嘅臘腸 的香氣完美結合,每一口都充滿了美味。特色蛋咖哩炒大蝦炒得鮮嫩多汁,咖哩的香氣和味道與蛋的柔軟口感完美融合。虎蝦、香菜和九層塔法包的搭配為這道菜增添了新鮮和獨特的風味。河內蕃茄蟹肉大蝦湯和檬蟹肉肉碎海鮮濃湯是兩道令人垂涎的湯底。湯的湯底鮮美濃郁,蕃茄、蟹肉和大蝦的組合使湯品更加豐富和美味。檬蟹肉肉碎海鮮濃湯則帶有酸甜的檸檬風味,口感醇厚,回味無窮。caphe sua da是一款越南冰咖啡。濃郁的咖啡香氣搭配上香甜的奶香味道,清涼的冰塊使這杯咖啡更加清爽。

2023-11-30 473 浏览
去親黃金海岸都好有渡假Feel,而今次就揀左間裝修好吸引,成個天花板都係燈籠既越南餐廳💕前菜我地叫左個芒果牛油果米紙卷,芒果酸酸甜甜既味,再配埋好refreshing既牛油果同蔬菜,食完即刻胃口大開🤪小食就Order左雞肉串燒同炭燒豬腩串燒,兩個串燒都燒得剛剛好,有炭燒既香味,雞肉仲充滿肉汁🥰個豬腩串燒唔止賣相吸引,佢個魚露焦糖汁都好出色🤪主食就叫左炭燒澳洲頂級M9和牛後腰脊,佢個牛肉大約燒到5成熟,脂肪唔多,肉質非常軟嫩,無論係簡單用鹽去調味定係沾佢個汁都好好食😛最後甜品就叫左個焦糖爆谷香蕉🤪入面有爆谷、焦糖雪糕、藍莓等配料,食完之後好滿足💕

2023-11-18 426 浏览
黃金海岸總是令人有種悠閒渡假的感覺,今晚就選擇了這間新派越式餐廳,讓我們來一趟越南之旅。一踏進餐廳就見天花板掛滿色彩繽紛的燈籠,非常有特色,讓我回想起幾年前去過的會安古城。越式生蝦刺身(HK$138)越南虎蝦肉質爽嫩,再配上柑桔魚露,非常開胃。越式蜜柚燒蝦沙律(HK$138)燒蝦大大隻,柚子份量十足,味道清新。會安烤乳豬(HK$268)乳豬皮脆肉嫩,用生菜包著,再加上青瓜和酸菜一起吃,口感和味道都好豐富。招牌蟹肉炒飯(HK$158)香氣十足,吃起來不覺油膩,非常美味。焦糖爆谷香蕉(HK$72)蕉糖香蕉和雪糕味道好夾,再配上爆谷,口感非常豐富,味道吸引,是必點的甜品。Blueberry Mojito (HK$78) Virgin Mango-Orange Mojito (HK$60)兩杯口感都好清新,果味濃郁。
越式生蝦刺身(HK$138)
越南虎蝦肉質爽嫩,再配上柑桔魚露,非常開胃。
越式蜜柚燒蝦沙律(HK$138)
燒蝦大大隻,柚子份量十足,味道清新。
會安烤乳豬(HK$268)
招牌蟹肉炒飯(HK$158)
香氣十足,吃起來不覺油膩,非常美味。
焦糖爆谷香蕉(HK$72)
Blueberry Mojito (HK$78)
兩杯口感都好清新,果味濃郁。
  • 會安烤乳豬
  • 越式生蝦刺身
2023-11-14 419 浏览
好耐冇去過黃金海岸呢邊,原來新進駐咗好多餐廳,大西北朋友多咗好多選擇。【Bistro Hoi An】越南會安作裝潢主題,天花板掛滿燈籠🏮色彩繽紛,以傳統越菜再加添摩登主意,還有室外座位可以坐,都幾chill下~越式生蝦刺身 ($138)用上越南虎蝦,肉質爽嫩Q彈,特別配上三款魚露汁,更能提升虎蝦的甜味~炭燒澳洲頂級M9和牛後腰脊($328)牛肉嫩滑度適中,炭燒至半生熟,配上濃味焦糖魚露汁,層次豐富~炭燒豬腩串燒 ($78)2pc特選厚切豬腩肉,散發炭燒肉香,醬汁十分惹味~炸軟殼蟹芒果米紙卷 ($118)米紙卷入面啲料好足,有軟殼蟹、芒果、牛油果、蘿蔔絲等等,另有兩隻醬汁,花生醬同魚露~河内生牛肉湯河 ($95)湯底非常鮮甜且不油膩,生牛肉質素幾好,浸落熱湯後變半生熟剛剛好,入口滑一滑~

越式生蝦刺身 ($138)

炭燒澳洲頂級M9和牛後腰脊($328)

炭燒豬腩串燒 ($78)2pc
特選厚切豬腩肉,散發炭燒肉香,醬汁十分惹味~

炸軟殼蟹芒果米紙卷 ($118)

河内生牛肉湯河 ($95)

去過越南會安古城既你一定記得個度既夜市同老街💭印象最深刻一定係滿滿燈籠既景色🏮今次黎到Bistro Hoi An 餐廳內既裝潢正正同會安古城一樣🤩天花佈滿了色彩繽紛既燈籠而且仲有不同既打卡元素📸令人唔記得咗自己係香港🤭➷🪐 炸軟殻蟹芒果米紙卷·花生·香菜·牛油果 以薄薄既米紙包裹住鬆脆軟殻蟹 香甜既芒果 牛油果香菜等等 口感豐富🥑食落好清新開胃 配料亦都足以發揮香味😋§🪐 炭燒豬頸肉·青木瓜沙律·羅望子醬就咁睇以為唔係好多 點知兩個人食極都仲有🤣豬頸肉肥瘦均勻 帶有微微炭燒既焦香😶‍🌫️肉質軟稔 爽脆可口§🪐 炭燒雞肉串燒·香菜菠蘿醬雞肉嫩滑 燒得香口帶陣陣炭燒香氣👍🏼每串都好大串 完全唔似小食 非常足料§ 🪐 脆皮牛油雞翼·蒜香牛油 炸到金黃香脆既大大隻雞翼 食落有濃郁既牛油味🧈呢個係好濃厚既越南風味 必食之一🤤§🪐 參巴醬炒通菜參巴醬係一種特殊辣椒醬 我就比較少食🫢比我想像中唔算好辣🌶️配埋爽口通菜食 味道非常惹味😋§🪐 特式蛋咖喱炒軟殼蟹·蟹肉·九層塔·法包軟殼蟹炸得酥脆 份量仲唔少添 就算沾上咖喱都唔會令佢好腍鍾意蛋咖喱🥘唔辣仲帶有少少椰汁味配埋法包食 仲可以減低油膩感👍🏼§🪐 炭
去過越南會安古城既你一定記得個度既夜市同老街💭

🪐 炭燒澳洲頂級M9和牛後腰脊·焦糖魚露汁·自家制酸菜

後腰脊肉位於前腰同後臀之間 肉質更細嫩 內裡帶有淡淡粉色
食落juicy😍富有嚼勁 沾埋焦糖魚露汁 口感更佳😋
§
🪐 Peach & Lychee Martini – Vodka, Peach, Lychee
🪐 Amy’s Martini – Vodka infused with Cucumber, Peach Liquor infused with Blueberries & Lemon Peel

係咁有氣氛環境下 我地都叫咗兩杯cocktail小酌一番🍹

脆皮牛油雞翼·蒜香牛油
參巴醬炒通菜
特式蛋咖喱炒軟殼蟹·蟹肉·九層塔·法包
2023-11-12 942 浏览
📍 Bistro Hoi An今次去左間遠離繁囂既越南餐廳食飯,位於黃金海岸𥚃面,夠曬chill😌餐廳裝潢設計好有特色,掛著唔同顏色同花紋既燈籠吊飾,五顏六色,好打卡able💕仲播住輕快嘅音樂🎼成個vibe令人好舒適😝🥗Honey Pomelo Prawn Salad 越南蜜柚燒蝦沙律 $138呢個沙律幾fresh~通常會用沙津菜,但佢係選用左越南蜜柚,比較清甜多汁,果肉呈粉紅色,口感柔軟,基本上冇酸澀味!蝦仁就燒到好爽脆,令人好有食欲🤤同時仲落左脆椰絲、薄荷葉同椰糖魚露汁,食材都以清新為主~作為前菜,係一個幾唔錯既選擇!🐂 CharGrilled M9 Wagyu Bavette 炭燒澳洲頂級M9和牛後腰脊 $328炭燒既香氣撲鼻而黎!和牛呈現粉嫩既顏色,仲灑上大量既蔥粒同蒜片,增加口感!食落牛味濃郁,口感軟腍😌一啲韌既感覺都冇🤞和牛後腰脊仲係價值比較高嘅位置,油脂豐富!一定要沾埋個魚露汁,味道偏濃,昇華左牛肉既味道🤤配菜有酸菜同沙律菜,一解油膩感!🤩🦀Light Battered Soft Shell Crab 脆炸軟殼蟹 $128軟殼蟹切件炸,方便食!軟殼蟹新鮮熱辣炸起,超脆口,
📍 Bistro Hoi An

越南蜜柚燒蝦沙律

脆炸軟殼蟹

軟殼蟹切件炸,方便食!軟殼蟹新鮮熱辣炸起,超脆口,好似食緊薯片咁😌同時又唔會炸到乾曬,反而保留到水份!份量方面比想像既多,有8-9件😙另外有配埋青瓜沙律,沾埋佢酸酸甜甜嘅醬汁一齊食,好開胃🥳

鮮蝦牛油果米紙卷

🌯Prawn & Avocado Rice Paper Rolls 鮮蝦牛油果米紙卷 $98
越南米紙包著大蝦🦐同牛油果🥑,裡面仲有紅蘿蔔絲、蘿蔔絲、生菜等等,增加口感!但淨係咁樣食味道偏淡,所以要沾埋醬料食,有芝麻醬同魚露😙總有一款啱你口味~亦都係一道健康嘅菜式🤞

Affogato

🍨Affogato 愛馥卡朵 $72
甜品當然都唔少得~揀咗一個比較有特色嘅甜品😝係Lotus焦糖餅雪糕配越南特濃咖啡,有淡淡的肉桂香味,甜而不膩😋更加特別既係特濃咖啡勁香,中和返雪糕既甜味🤌

Peach & Lyche Martini  &  Amy's Martini

🍸Peach & Lyche Martini $78
水果味偏重,以蜜桃同荔枝為主既一杯cocktail,再加入少量既 vodka,但酒味唔會好濃,容易入口😉

🍸 Amy's Martini $78
呢杯酒精濃度就真係相對比較高,有vodka同桃酒,同時都飲得到藍莓同檸檬味,幾特別😙

⭐️好味指數: 8.5/10

📍 Bistro Hoi An (屯門)
屯門青山公路1號黃金海岸商場地下1A號舖

#BistroHoiAnHK #modernvietnamese #goldcoast #seafood #vietnamesepho#soupnoodles #chargrilled #cocktails #chillout #drinks #happvhours #黃金海岸 #越南菜 #和牛後腰脊 #ricepaperrolls #martini #cocktail #hk
越南蜜柚燒蝦沙律
脆炸軟殼蟹
鮮蝦牛油果米紙卷
Affogato
  • Peach & Lyche Martini
没想到香港能看到會安古城的美麗風景,位於屯門的Bistro Hoi An充滿度假風,有室外和室內座位,要和燈籠打卡的可以選室內😙·1️⃣炭燒豬頸肉($105)好食推介❤️豬頸肉燒得好香,肉質爽口彈牙,一點也不韌,蘸上羅望子醬更香口惹味,伴碟有青木瓜沙律很開胃🤤·2️⃣炭燒雞肉串燒($105)一份有五串,啖啖肉,好嫩滑不鞋口,不蘸醬也很好吃·3️⃣炸軟殼蟹芒果米紙卷($118)米紙包著生菜,香葉,牛油果,芒果和軟殼蟹,蠻有越南風味·4️⃣參巴醬炒通菜($85)份量也不少,每條通菜都充滿參巴醬和炒蒜的香味·5️⃣脆皮牛油雞翼($88)每隻雞翼都好巨😍😍薄薄一層炸粉,不會太油膩·6️⃣特式蛋咖喱炒軟殼蟹($198)咖哩不會太辣,配上炸得酥脆的軟殼蟹令人無法抗拒🤤伴碟還有法包,可以蘸上咖哩醬一起吃·7️⃣炭燒澳洲頂級M9和牛後腰脊($328)和牛肉質軟腍,中間的肉質保持粉嫩,不會過熟,配上焦糖魚露汁,酸酸甜甜的也不錯~·8️⃣Peach & Lychee Martini ($78)9️⃣Amy’s Martini ($78)另外還點了兩杯cocktail,有美食和美景,當然少不了美酒😚😆
1️⃣炭燒豬頸肉($105)
2️⃣炭燒雞肉串燒($105)
一份有五串,啖啖肉,好嫩滑不鞋口,不蘸醬也很好吃
3️⃣炸軟殼蟹芒果米紙卷($118)
米紙包著生菜,香葉,牛油果,芒果和軟殼蟹,蠻有越南風味
4️⃣參巴醬炒通菜($85)
份量也不少,每條通菜都充滿參巴醬和炒蒜的香味
5️⃣脆皮牛油雞翼($88)
每隻雞翼都好巨😍😍薄薄一層炸粉,不會太油膩
6️⃣特式蛋咖喱炒軟殼蟹($198)
7️⃣炭燒澳洲頂級M9和牛後腰脊($328)
9️⃣Amy’s Martini ($78)
2023-11-06 196 浏览
📍Bistro Hoi An 屯門青山公路1號黃金海岸商場地下1A號舖充滿渡假風情嘅地方同餐廳,裝修好靚環境好chill,黎呢到約會勁有情調🏝️ 🍴越式生蝦刺身 $138生蝦用上越南虎蝦,大隻得嚟新鮮爽口~個汁超加分呢,微微甜甜咁加上魚露嘅香味,令到生蝦嘅鮮味陣突出🦐🦐🍴炸軟殼蟹芒果紙米卷 $118米紙卷入面有炸軟殼蟹、芒果、牛油果、花生、香葉,幾種唔同質地嘅食物擺埋一齊,口感好豐富~紙米卷軟糯口感亦做得非常出色,而主角炸軟殼蟹係新鮮炸好,超好食🥹🥹🍴香茅燒牛肉撈檬 $125同平時食開嘅撈檬好唔同,呢到嘅撈檬配料會有炒洋蔥&自家制酸菜的,誠意十足~燒牛肉都幾嫩滑柔軟,加上香茅味好重,食落超有東南亞feel🇻🇳🍴炭燒澳洲頂級M9和牛後頸脊 $328M9和牛後頸脊經過炭燒處理之後,肉質更加鮮嫩多汁,而外皮有少少焦糖化層,幾脆口,口感有層次!而且呢款牛嘅牛味都幾濃幾香,肉嘅份量都唔少呢🥩🍸Berry Punch $60🧃Apple Juices $48
📍Bistro Hoi An
屯門青山公路1號黃金海岸商場地下1A號舖