2023-09-07
今晚约咗frd子喺观塘Party Room🎤,开始前喺附近揾好嘢食先,frd子介绍 想食川菜就一定要试下川婆婆酸菜肥肠鱼片宽粉 $88可以一次过试晒肥肠同鱼片🤭大豆芽 海带丝 豆皮同娃娃菜做配菜,辣度可以拣大/中/小/BB/超小 由于个人唔算食得辣 所以拣左BB试下 对我岩岩好,鱼片嫩滑 而且完全冇骨 入口啖啖肉 仲好足料 几乎铺满碗面,肥肠粒粒涨卜卜 邪恶又满足💕椒麻墨鱼咀(小食) $38唔系好多地方有得食,一上枱 已经闻到个辣椒粉好香 小小麻,入口爽脆 凉炸猪扒(小食) $20比墨鱼咀辣少少,切成一口一粒的size 保持到肉汁 唔会炸到干争争,油香混合辣椒粉的麻辣香 红糖糍粑 $28炸香方条形的糯米团 入口烟靭酥脆又不油腻,沾上红糖浆 私心点一道甜品 美美的Ending荔枝茉莉花梳打水 $12西柚茉莉花梳打水 $12食辣辣 衬有气饮品是必需的*有超多款小食拣 而且份量好足*环境干净 座位亦都阔落 坐得舒服*最惊喜有设自修位*QR code落单,每款野食都有相睇左先*店主好有人情味 主动贴心介绍🫶🏻:「食得辣 可以试水煮;唔食得辣 就试吓酸菜汤底」
酸菜肥肠鱼片宽粉 $88
食辣辣 衬有气饮品是必需的
*有超多款小食拣 而且份量好足
*环境干净 座位亦都阔落 坐得舒服
*最惊喜有设自修位
*QR code落单,每款野食都有相睇左先