2023-08-05
又到牛妈去觅食既时间!佢哋既火锅汤底口味非常丰富,有唔同口味嘅辣,唔辣嘅亦都有好多选择,食材亦都非常新鲜!今次牛妈同一班朋友仔点左唔同种类嘅火锅配料,每一样配料都好新鲜好正!火锅汤底我哋点咗:皮蛋芫茜汤,汤底非常鲜味,材料十足!芫荽非常之多!芫荽控万物错过!其中一样主打嘅招牌刘毛肚 enchore 左两碟,口感非常弹牙爽口新鲜手切牛肉拼盘,一个拼盘可以试哂牛不同部位嘅肉,牛肉亦都非常新鲜,系必点既火锅配料!重庆黄喉更系系火锅配料必不可少既,非常弹牙、纽西兰羊肉片,非常鲜味,羊肉味好重!🐄美国牛颈脊亦都系必点嘅火锅配料之一,其肉质非常鲜嫩,沾一下火锅配料放入口内,非常嫩身,有种入口即溶既感觉!牛妈亦都非常之钟意食墨鱼丸,呢度嘅特级靓墨丸,非常之弹牙同新鲜,Jeng! 我哋仲点咗手切吊龙牛肉、鲜切本地骗牯牛𦟌、新鲜鱿鱼、三鲜水饺、炸响钤、鲜腐皮、莴笋、田园蔬菜拼盘等!每一样食材都好新鲜!餐厅环境方面,亦都非常之有气氛,头顶用纸花扇来装饰,非常之靓!配搭埋霓虹灯,非常有特色,绝对系打卡位!座位亦都非常之宽敞舒适,同亲朋好友聚餐非常适合!
重庆黄喉更系系火锅配料必不可少既,非常弹牙、
纽西兰羊肉片,非常鲜味,羊肉味好重!