2024-09-01 642 浏览
第一次嚟The Southside,有好多唔同餐厅选择!依间Table虽然门口系商场出面,但都吸引到好多人排队,望入去个环境好园林feel,好清新舒服咁,一于试一试!Menu都有好多唔同选择,有港式料理定食、有北海道咖哩滑蛋盖饭、石锅乌冬 等等,真系花多眼乱,不过最吸引我哋嘅系铁板扒餐!嗌咗两个扒餐,有餐汤跟,今日系罗宋汤,用只杯上都几得意又方便饮,味道方便超浓郁,有惊喜㖞!我拣咗免翁牛柳 配蘑菇烧汁 仲可以多汁㖭呀 赞!免翁牛柳松软肉味浓,好正!男朋友嗌咗纽西兰西冷,叫五成熟真系可以做到切开有啲粉嫰色,肉味都浓香,肉质实啲有咬口,唔错唔错!配埋黑椒汁,惹味得嚟又唔会好辣!饮品我叫咗红豆冰,啲红豆淋得嚟系有咬口,我钟意!男朋友就叫咗粉红西柚乌龙茶,西柚味真系浓,都饮到乌龙茶味!
第一次嚟The Southside,有好多唔同餐厅选择!

• 免翁牛柳