2023-02-27 130 浏览
.前牌同朋友去中環食咗一間爐端燒,餐廳主打嘅係食雞肉料理,我哋食完都覺得味道幾好,可以食到好多平時喺其他地方食唔到嘅雞肉料理同埋部位,加埋環境唔錯,都幾值得一試。.腐皮免治雞肉卷 4/5一啖可以食到雞肉同埋腐皮嘅香味,加埋紫蘇葉平衡左油膩感,味道好夾同埋好好食。.玉子燒 4.5/5喺餐廳見到勁多客人都叫咗玉子燒,玉子燒比較厚身,一啖食落去好滿足勁香蛋味,上面仲有蘿蔔蓉豐富味道層次。.雞肉卡邦尼烏冬 4.5/5係一個用雞湯煮嘅卡邦尼烏冬,好香奶油味,撈埋上面嘅溫泉蛋蛋汁一齊食,又香又飽肚。.蜜糖牛油甜薯 4/5燒咗嘅番薯再加埋蜜糖同埋牛油呢個超級邪惡嘅配搭,真係好好食。番薯燒到出邊有少少焦香識落好香,加埋蜂蜜牛油嘅味道令到番薯更加香甜。.餐廳資料:鳥匠 (中環)中環雲咸街79號夏利里拉行地下地層.整體推薦指數:4.5/5
腐皮免治雞肉卷 4/5
玉子燒 4.5/5
雞肉卡邦尼烏冬 4.5/5
蜜糖牛油甜薯 4/5
餐廳資料:鳥匠 (中環)
中環雲咸街79號夏利里拉行地下地層
整體推薦指數:4.5/5