1K
2019-03-15 106 浏览
唔近地铁站, 又唔近火车站! 好彩我之前住何文田所以识识哋路, 朋友们要睇住 google map 先识行去, 揸车可泊街 (唔怕抄牌的话, 附近都有咪表位) !7点去到已经要排队! 店内坐位舒适, 有气氛! 餐牌食物选择不多, 够专! 有手工啤供应, 不过我哋无试! 我哋叫左 Herbly Flat Iron Steak 香草平铁牛扒 $150 及 Guest Chef’s Flat Iron Steak 客席主厨铁牛扒 $188! 有朋友唔食牛, 再叫一客 Spain Chestnut Fed Pork Rack 西班牙粟饲猪鞍架 $150! 牛扒肉质鲜嫩, 有牛肉味, 有咬口! 七成刚刚好, 完全唔沾酱都好够味! 我偷左少少猪鞍架试试, 份量很大的, 味道极香, 脂肪比例均匀, 少少都唔觉肥腻! 连旁边既焗蒜都好好味, 又软又香! 加 $48 有自家制餐汤, 清新沙律! 仲有任食薯条, 店员间中会拎住一大兜薯条每枱派送, 薯条加左黑松露盐, 又香又脆, 香气扑鼻, 食唔停口呀! 注: 早少少去无咁多人

注: 早少少去无咁多人