2021-08-29
呢间炸鸡店好耐之前都食过,今日次再嚟仍然保持到水准🤤🤤🤤真系好好食~我哋两个人叫咗一个芝士炸鸡一个冷汤面同一jar mango ade三重芝士脆鸡 好大碟!十几旧无骨炸鸡块,围住中间满泻嘅芝士,望落超吸引😆炸鸡啱啱炸好即上枱,点晒三种芝士放入口,热辣辣 脆卜卜 芝士嘅浓厚🧀𠮶种味道嘅冲击真系好满足🥰食咗半碟炸鸡之后,冷汤面就上台。服务员贴心咁剪开咗四份,方便我地夹☺️面够晒冰冻,加埋清新嘅汤底,超适合夏天食!同埋配炸鸡食佢嘅油腻感即刻冇晒🤣呢两样嘢配埋一齐食真系唔会济,停唔到口🤤🤤🤤另外,我地仲叫咗一jar mango ade,都系好fresh嘅嘢饮,好啱食炸鸡饮🤤本身钟意lemonade嘅朋友更加要试!建议叫一jar 抵好多~Menu:
Menu: