2020-12-09 446 浏览
行过荃新天地见到荃湾店食满$100送$100 coupon下次使用,觉得几抵就揾日夜晚嚟帮衬,餐厅比想像中大,我谂佢有啲长期捧场客,见到有熟客同侍应熟络咁倾偈,有啲日本居酒屋嘅feel~鱼市场刺身拼盘,见到卖相忍唔住wow一声,有金目鲷半条、加拿大海胆、赤虾、北寄贝、伊佐木、剑鱼腩、鲜贝柱,全部刺身都非常新鲜而且份量十足都系厚切,最最喜爱金目鲷嘅肉质好鲜甜爽口,海胆一啲都唔苦口感creamy同紫菜一齐食好正!! 日本令和怪物蚝,侍应话系飞机货好新鲜,成只手掌咁大只,一食落口就知佢新鲜,走清爽易入口路线,建议唔需要点酱汁食,加少少柠檬汁已经好好味!! 寿司有鹅肝、拖罗蓉、左口鱼裙边、赤贝,鹅肝烧得好香入口即溶超好食,第二最爱系左口鱼裙边,平时比较少机会食到,拖罗蓉亦都好正!! 好想encore鹅肝寿司,但已经好饱唯有留返下次~ 串烧有牛舌、豚肉芦笋卷、黑豚腩同埋白鳝,烧白鳝非常肥美,烧到外皮有少少脆,非常推介,另外芦笋好新鲜完全冇渣,串烧有水准调味得宜!! 最后有海胆海鲜黄金炒饭,呢个炒饭有好多配料,炒得好香而且啲饭粒粒分明有镬气!! 整体食物水准好好,唔怪得知咁多熟客捧场客,食完攞到

整体食物水准好好,唔怪得知咁多熟客捧场客,食完攞到啲coupon又可以留返下次用!!