2023-09-27 55 浏览
新南苑大满贯餐火锅超夸张,🤓$789/位 系就系比平时贵少少,但系佢哋嘅海鲜质素高,一分钱一分货!呢个套餐入面麻辣鸡煲、毛血旺同酸菜鱼,三拣一任食🤓🤓🤓好钟意食酸菜鱼,狂食!职员见我哋一坐低就俾咗啲餐前小食我哋,有木耳、泡菜、琥珀合桃等等。合桃最正补脑,甜甜地好香口。另外仲有虾胶多士,新鲜热辣辣即叫即整,超香口又弹牙。终于去到今日焦点,汤底拣咗素金钩野菌冬瓜盅,真系有成个冬瓜,汤底清清地啱晒女士!火锅嘅配料,真系不得了,有任食波士顿龙虾、刺身、黑毛和牛等等,全部都系贵价配料。火锅配料内嘅龙趸片系新鲜即㓥,新鲜健康😁时令刺身拼盘一共五款,三文鱼,鲍鱼,八爪鱼等等。全部切的,鲍鱼系原只上😍鲍鱼系最吸引,爽口弹牙。生猛海鲜拼盘有齐生蚝、海虾、龙虾讲得出嘅靓料都齐晒,真心正,净系食海鲜都回本。

素金钩野菌冬瓜盅

素金钩野菌冬瓜盅