2022-02-28
好食嘅餐厅真系无处不在, 今日呢间餐厅如果唔系老公想黎, 都唔知内街有间酒店, 仲有间咁好食嘅餐厅! 入到酒店上1/F, 就会见到成个森林咁嘅餐厅. 餐厅位置不多, 不过我地胜在Lunch peak hour 前已经黎左, 所以店员都好乐意安排位置俾我地. 重点系个店员真系超级有礼貌!! 我地一到门口已经主动同我地打招呼,安排坐位, 点餐, 同加水都十分主动! 值得一赞由于太肚饿, 所以叫左个烧猪同意粉... 点知就"中伏"!! 因为份量实在太.......多慢落猪 ($268) - 酸梅黑毛猪配甜蕃薯条! 超Juicy! 但太大份, 2个人先食得哂! 牛油果忌廉蟹肉扁意粉 ($168) - 超足料蟹肉, 忌廉滑而不腻, 而且牛油果仲好creamy! 牛油果仲舖得好有心思添~ 份量一样咁多! 热培茶Latte ($48) - 好香培茶味, 但又会有奶香味. (伪)队返杯冻啤 ($78) - 泡沬苹果橙红茶! 超级解济开胃~仲真系好似队紧啤酒, 仲要系大杯个只! 整体黎讲价钱真系唔算平, 但系质素真系有保证. 论环境, 论服务, 论食物, 都系值得回头嘅一间餐厅. 希望餐厅继续保持水准啦
今日呢间餐厅如果唔系老公想黎,
都唔知内街有间酒店, 仲有间咁好食嘅餐厅!
入到酒店上1/F, 就会见到成个森林咁嘅餐厅.
所以店员都好乐意安排位置俾我地.
重点系个店员真系超级有礼貌!!
我地一到门口已经主动同我地打招呼,
安排坐位, 点餐, 同加水都十分主动! 值得一赞
牛油果忌廉蟹肉扁意粉 ($168)
整体黎讲价钱真系唔算平, 但系质素真系有保证.
论环境, 论服务, 论食物, 都系值得回头嘅一间餐厅.
希望餐厅继续保持水准啦!