2024-10-13
今次嚟到上环呢间分店,装潢设计简洁优雅,颜色以红、灰和白色为主,仲放了点绿色植物做 Deco。而店面都几大,楼底高,坐位又濶落,好有空间感,令人感觉很Chill 、很舒在。食物方面,今次我嗌左:✨️法式焗波士顿龙虾 配薯蓉 $328龙虾啖啖肉,上面有惹味嘅磨菇、辣椒和邪恶嘅多款芝士,食完十分满足。✨️香煎北海道带子 伴香草酱扁意粉 $158带子大大粒、有3粒。最惊喜嘅系......混埋香草汁嘅意粉系好好味。✨️Gelato Shake $68点左 Pink Lady 即士多啤梨味嘅 Shake。上面有绵滑Cream, 杯内除了Gelato Shake 外, 仲有士多卑梨酱,增加口感。✨️Gelato $48 即意式雪糕。叫了 2 球雪糕嘅威化甜筒,一球 系士多啤梨味,而另一 嘅系蓝莓芝士蛋糕味。两款味都好味,雪糕质地好滑又不易溶。虽然另收加一服务费,呢度d店员好 Nice.
食物方面,今次我嗌左:
✨️法式焗波士顿龙虾 配薯蓉 $328
✨️香煎北海道带子 伴香草酱扁意粉 $158
✨️Gelato Shake $68
✨️Gelato $48
虽然另收加一服务费,呢度d店员好 Nice.