2019-01-19 61 浏览
麻辣火锅愈开愈多,呢间火锅完全有四川食麻辣火锅嘅风味!汤底我哋拣咗麻辣汤底拼汤,麻辣汤底够麻够香,充满四川风味!另一款拼汤系养生菌汤,汤底非常清新,满满野菌香味,喜欢清淡口味嘅朋友一定要试吓。而酱料全部都系免费,有好多种选择!另外,餐厅地方非常宽敞,座位以大卡位为主,啱晒同好友黎呢到慢慢打边炉倾计!服务亦都非常好,有围裙供应,令你打边炉嘅时候都唔担心整污糟牛肉嘅雪花分布平均,切都切都够薄身,配合个汤底食落去充满牛味,而且肥瘦适中,入口即溶店员话呢到既响铃系自家制,而食落去不会成口油淋淋同够晒脆,吸收晒汤底嘅精华!不错👍🏻桂花鱼切得非常之薄,所以完全冇骨,肉质亦非常嫩滑四宝手打丸每款丸都真材实料,口感爽口弹牙,够新鲜自家制鱼腐呢到既鱼腐都系佢地餐厅自家制的,鱼香味重芫茜猪肉丸喜欢食芫茜嘅人必叫之选,满满芫茜香口,配入猪肉同马碲,香口弹牙

桂花鱼切得非常之薄,所以完全冇骨,肉质亦非常嫩滑

四宝手打丸
每款丸都真材实料,口感爽口弹牙,够新鲜

自家制鱼腐
呢到既鱼腐都系佢地餐厅自家制的,鱼香味重

芫茜猪肉丸