2023-02-10
尖沙咀🚇 K11 Artmall 对面有唔少餐厅🍴,见到岚桥除咗系🇯🇵日式丼专门店,佢格来呢间岚桥🏯日本料理仲系一间几有👍质素嘅居酒屋🥢。鲷鱼🐟薄切沙律🥗都几大份,而且上面除咗🐟鲷鱼片之外仲有好多🤩飞鱼子。沙律菜🥬新鲜清爽😍,鲷鱼🐟薄切新鲜甜美,配埋沙律汁酸甜😋美味,系一个唔错嘅🤤开胃菜!我哋叫咗几款🔪刺身,分别系🦐牡丹虾、🐟深海池鱼同埋🥰中拖罗。全部都十分之新鲜好味😋,尤其系中拖罗同埋🐟深海池鱼好👍肥美甘香。🦐牡丹虾刺身胜在食完之后餐厅可以🔥炸埋佢个头俾我哋食,劲香脆🤩可口!呢度仲有多款🥰串烧供应,呢个田乐烧🔥豆腐味道香浓🤤,外面烧得好香脆👍,入面超级嫩滑😍,十分之高质。🇯🇵鹿儿岛黑豚🐖芦笋卷同埋萨摩赤鸡🐓肾烧得啱啱好,🔥火喉十足又鲜味,𩠌酒🍶一流!🍣寿司盛八点好有睇头🤩,入面有赤身、帆立贝、深海池鱼、油甘鱼、三文鱼、甜虾、真鲷同埋中间嘅🥰拖罗蓉三文鱼子海胆杯,而且全部都好😋鲜味。🐟拖罗蓉三文鱼子海胆杯😍好丰诚,配埋脆卜卜嘅紫菜🤩一齐食超正!最后食埋🗾关东煮盛合,暖胃饱肚🥰又美味👍。
我哋叫咗几款🔪 刺身,分别系🦐牡丹虾、🐟深海池鱼同埋🥰中拖罗。
🦐牡丹虾 刺身胜在食完之后餐厅可以🔥炸埋佢个头俾我哋食,劲香脆🤩可口!
🍣 寿司盛八点好有睇头🤩,入面有赤身、帆立贝、深海池鱼、油甘鱼、三文鱼、甜虾、真鲷同埋中间嘅🥰拖罗蓉三文鱼子海胆杯,而且全部都好😋鲜味。
最后食埋🗾关东煮盛合,暖胃饱肚🥰又美味👍。