2019-03-09 696 浏览
有比人吋过话点解我啲posts冇一个系10/10真系好可惜我未遇到如此impressive嘅地方/食物但系机会泥啦 这「家嫂」将呢个传说打破了我嘅心路历程如下起初book呢间系因为个煲 (唔准笑。。 肤浅没罪😂)入座其间经过混酱柜同饮品格O-M-GEE系自家煲嘅嘢饮 竹蔗茅根马蹄汁里面真系有竹蔗茅根同马蹄 胎菊杞子茶里面真系有胎菊同杞子 红枣桂圆茶里面真系有红枣同桂园 etc and there are other more drinks即系你明唔明白 当你踏入门口𠮶一刻到入座 一路劲多新奇嘅开心大发现 blingbling眼系冇离开过我 真心清甜解渴滋润养生so crazy首先系顺序地食 餐牌上面嘅嘢 鱼生 > mo lala 送 椒盐三文鱼骨腩 > 素鸭卷 > 鸡煲 > 海鲜 > 牛肉 > 其他火锅配料 mo lala 送 frozen Newyork cheesecake唔想个post太长 暂时预告住呢啲先 后上分件reviews家嫂放题$298📍柴湾
有比人吋过话点解我啲posts冇一个系10/10
真系好可惜我未遇到如此impressive嘅地方/食物
但系机会泥啦 这「家嫂」将呢个传说打破了
我嘅心路历程如下
起初book呢间系因为个煲 (唔准笑。。 肤浅没罪😂)
入座其间经过混酱柜同饮品格

家嫂