2023-07-21 205 浏览
今日同我闺蜜专登黎上水食 「一烧肉」我地点左一人一个极上蟹味甲罗烧罗烧套餐$228因为就觉得呢个餐最出色同埋我哋都想食甲罗烧 同 和牛再追加左啲小食今日又食牛 🤭我食牛 我食牛真A4和牛* 🥩啲牛肉高质👍🏻入口即溶通常我食第一啖都会食原味唔需要点任何酱汁 认真品尝原味和牛牛壶渍都一样👍🏻 呢个有腌制比较浓味食烧肉识食,一定要拣啲高质既店🦀甲罗烧* 啲蟹膏好多 又香口 鲜甜烧完食有炭香,呢个正 唔系间间烧肉有得食厚切牛舌配塭葱* 都好好味 香葱味加切牛舌牛味浓,就算烧得熟,都仍然系爽嫩 证明系高质肉,葱花落多与少 睇个人喜好😆小食叫左:鹿儿岛和牛寿喜烧 、五花腩大葱串 同啲蔬菜串烧 ,食材都属高质同非常新鲜,味道一尝便知👍🏻小食有多款串烧选择,叫套餐可以用优惠价追加,由店舖煮,当你未烧好啲嘢食之前可以尝尝鲜😋松竹梅上攒热清酒 🍶 套餐加配$28呢个真系超级抵 食和牛配埋清酒,一绝!而个炉 质地都好好 冇换过隔网但啲嘢食都冇痴过底,火力均匀集中1人套餐有面豉汤前菜(可拣渍物 泡菜 或生鸡蛋)仲有粟米同蕃茄配菜、饭、甜品今日系蕨饼。 一人餐份量好足够!温馨提一提,店舖建议用餐时间60分钟 如
今日同我闺蜜专登黎上水食 「一烧肉」

我地点左一人一个

通常我食第一啖都会食原味
唔需要点任何酱汁 认真品尝原味和牛
鹿儿岛A4 牛壶渍
牛壶渍都一样👍🏻 呢个有腌制比较浓味
食烧肉识食,一定要拣啲高质既店
蟹味🦀甲罗烧*

🦀甲罗烧* 啲蟹膏好多 又香口 鲜甜
烧完食有炭香,呢个正 唔系间间烧肉有得食

鹿儿岛和牛寿喜烧串

松竹梅上攒热清酒 🍶 套餐加配$28
呢个真系超级抵 食和牛配埋清酒,一绝!

而个炉 质地都好好 冇换过隔网
但啲嘢食都冇痴过底,火力均匀集中

温馨提一提,店舖建议用餐时间60分钟
如果谂住去试高质烧肉,记得睇定个餐牌
谂定食咩珍惜享受高质烧肉嘅时光😆

好满足晚餐,极香牛味高质牛 👍🏻识食一定系食 一烧肉😋
如果上水比较远,九龙湾都有分店

一焼肉 (上水)
📍上水龙琛路39号上水广场4楼428B号舖
📍九龙湾宏照道 38 号megabox 2楼 25舖