🍹冇諗到平時假日先得閒食到嘅AfternoonTeaSet, 竟然俾我係荃灣呢間西餐廳搵到可以夜晚都試到😍 係門口見到佢推廣緊優惠, $498就嘆到貴婦set, 即刻拉埋豬生入去試啦😙.呢個set堅正, 夠哂份量, 除咗基本前菜, 咸點, 甜品, 仲有超吸引嘅肉類😳 咁嘅價錢俾我哋食到高質肉眼扒, 大癲呀😚 佢包括辣肉腸salad, Parma ham蜜瓜, 炸海苔魷魚, 香脆雞翼, 明太子蟹肉酥盒, 澳洲牛板腱扒, 西班牙黑毛豬肉眼, 芝士蛋糕同Macaron😋 仲有包埋2杯特飲~ 初頭豬生仲話食完唔夠飽要再去食其他野, 結果大家都食到飽飽咁走~ 豬生表示勁開心有Parma ham同辣肉腸食🤭 難得呢個TeaSet唔係女士專利, 連男士都會覺得滿意~ 加上餐廳入面好多鹿鹿🫎佈置, 好多歐陸風嘅感覺, 同朋友黎聚會都係一流之選😌.Deer Kitchen (荃新天地)荃灣楊屋道1號荃新天地地下G06-07號舖.#hkig #hkfoodie #foodporn #foodphotography #likesforlike #instalike #followforfollowback
🍹
Deer Kitchen (荃新天地)
荃灣楊屋道1號荃新天地地下G06-07號舖
#hkig #hkfoodie #foodporn #foodphotography #likesforlike #instalike #followforfollowback #cafe #afternoontea #teaset #holiday #chill #happyholiday #holiday #happymood