2020-10-05
La Viña出名Basque burnt cheesecake,loaf bread同danish!佢仲要系Cupping Room旗下品牌,信心嘅保证,店员仲好好咁介绍热门danish!店内环境舒适,坐位唔算话好多,所以食晏就要早啲去攞位啦!danish款式都几多仲有打卡一流嘅loaf cake最signature嘅梗系佢哋嘅basque burnt cheesecake Seasonal Fruit Danish $38今次就有提子或者士多啤梨🍓我就拣咗士多啤梨味🍓啦!士多啤梨下面有少少custard,甜甜地!丹麦酥好酥脆,咬落去有卡擦声,里面层次分明。🙆🏻♀️美味指数:7.45/10Basque Burnt Cheesecake (La Viña Earl Grey 3”) $48芝士味浓郁🧀,好rich好creamy! 淡淡嘅伯爵茶味环绕住口腔,好治愈! 🙆🏻♀️美味指数:7.45/10💡整体来讲,性价比唔错,而且佢嘅甜品比我想像中好食!La Viña (中环)地址🐾:中环嘉咸街23号My Central地下3号舖
danish款式都几多
Seasonal Fruit Danish $38
🙆🏻♀️美味指数:7.45/10
🙆🏻♀️美味指数:7.45/10
La Viña (中环)
地址🐾:中环嘉咸街23号My Central地下3号舖