餐厅: 普慶餐廳
资讯:

2019-12-08 4483 浏览
庆祝爸爸生日所以去咗普庆餐厅庆祝,餐厅做紧一个圣诞主题推广,所以布置都好有圣诞气氛。因为近期香港环境动荡,餐厅特别做咗一个甜品摆设重写上"香港加油" !食物种类很多选择,环境干净,餐厅地方大,楼底高, 但座位有啲密,坐得有啲唔舒服 。员工服务态度很好。讲返食物方面,有冻海鲜:包括长脚蟹,小龙虾,蓝青口,面包蟹,波士顿龙虾钳,海虾,虎虾等,选择好多,最好食系长脚蟹好有海水鲜味,波士顿龙虾D肉好弹牙。即开生蚝有3款,虽然唔系太大,但系好有海水味。另外还有西班牙黑毛猪,火腿,芝士,沙律供应。刺身同前菜亦都好多选择,仲有好美味嘅海胆手卷供应。熟食方面有圣诞火鸡,火腿,烧牛肉,羊腿。天妇罗炸虾同沙追鱼最好味,全部即炸,好正!日本串烧有芦笋,甜薯,鸡肉,鸡肾,鸡翼等等。香烤海鲜、蔬菜,大头虾最好味。烧味方面,烧腩仔啲皮好脆,叉烧好冧。最后就要讲到我最开心嘅甜品,净系Movenpick雪糕都有12款选择, 重有好多圣诞主题嘅甜品,简直睇到我眼花缭乱。总括嚟讲我个人觉得呢间餐厅食物味道很好,值得推介👍👍👍
员工服务态度很好。

即开生蚝有3款,虽然唔系太大,但系好有海水味。

另外还有西班牙黑毛猪,火腿,芝士,沙律供应。

刺身同前菜亦都好多选择,仲有好美味嘅海胆手卷供应。

熟食方面有圣诞火鸡,火腿,烧牛肉,羊腿。

天妇罗炸虾同沙追鱼最好味,全部即炸,好正!
日本串烧有芦笋,甜薯,鸡肉,鸡肾,鸡翼等等。

香烤海鲜、蔬菜,大头虾最好味。

烧味方面,烧腩仔啲皮好脆,叉烧好冧。

总括嚟讲我个人觉得呢间餐厅食物味道很好,值得推介👍👍👍
2019-12-01
庆祝纪念