2021-06-20
劲耐冇食过buffet 啦😍😍 之前食左个劲高质既buffet拖到宜家先记得写返食评, 饱到第二日连lunch 都冇食到🤣🤣冻海鲜龙虾d 肉实净有膏,蟹脚好鲜甜又易拆,好开心,酒店refill 得好快,一直见到有人放出黎烧烤station有得即叫即烧虎虾,羊架,烧牛肉仲有西冷同肉眼两种选择,熟程度岩岩好,仲想encore 添鹅肝😍😍太钟意食鹅肝所以要独立写,佢keep 住系个镬到煎紧,每次要就叫佢比一旧,可以保持热辣辣😍厚切既鹅肝好好味,可惜下面块包淋左和牛🐮🐮今晚个主题系和牛,同行朋友话我地同牛有仇🤣🤣样样都食佢~有和牛军舰,和牛碎生菜包,韩式烧和牛,和牛腩河🤪🤪个生菜包我觉得最出色,第一次试用牛唔系猪既生菜包...但讲真呢几款我都食唔出系和牛,净系知系牛肉🤣🤣甜品佢d 甜品件件都系平时full size 既,完全唔似其他地方比细细件,变相食唔到好多。最钟意佢个芒果布甸,好浓郁既芒果味又好creamy最后梗系要食几球雪糕先啦饱到傻左🤓🤓今次用左免费注册既New World Club member, 有85折😝😝📍 君悦咖啡厅 (湾仔)湾仔港湾道1号君悦酒店大堂
冻海鲜
烧烤station
鹅肝😍😍
和牛🐮🐮
甜品
最后梗系要食几球雪糕先啦
📍 君悦咖啡厅 (湾仔)
湾仔港湾道1号君悦酒店大堂