2022-03-28 730 浏览
呢间Top Blade Steak Lab主打flat iron部位 (平铁牛扒),据研究话系全只牛第二冧既部位,算系价钱相对相宜但质素有水准嘅牛扒🤩叫咗一份medium既flat iron,睇落唔算好大份,调味唔错,唔驶额外加汁,扒中间就煎到粉红色x见到都知正💓仲有炸洋葱圈伴碟,都系我至爱之一随牛扒仲附送任食薯条,系幼身长薯条,炸得香脆,好正🤩另外都叫咗西班牙栗饲猪鞍架同埋终极汉堡,两个都大大份🤩猪扒嘅肉唔韧唔鞋,块汉堡扒就都系用flat iron既部位整成,面包就有稍微烘过,每一啖都好满足另外都叫咗杯Dirty Lemonade,系用烤过既柠檬片加rosemary,唔系一般嘅lemonade咁简单!

随牛扒仲附送任食薯条,系幼身长薯条,炸得香脆,好正🤩

终极汉堡
平铁牛扒