2024-11-16 0 浏览
📍smash’d (坚尼地城)间舖头同地铁站唔算距离好远,行2-3分钟就到入到去个设计都好简单既酒吧式设计,主要坐位都系bar 枱,我最钟意系佢旁边有个自折位,就算一个人都可以望住条街chill住食burger🍔🥰大家都系个啲食饭时间,去到本身无人,一坐低就差唔多打爆左成间餐厅。我同朋友一人食左一个burger加combo set (+$35)薯条有两种,可以叫potato fries 同 sweet potato fries 饮品可以拣coke、ginger ale 同 soda 🩵Hawaiian 5-0 smash'd burger (single $98) 配料就比普通cheese burger 多左烟肉同菠萝🩵classic chesse burger (Single $88)入面用左Monterey jack cheese、蕃茄、生菜、腌青瓜、秘制汉堡扒同秘制酱汁睇相都见到佢唔似有D 连锁店甘又好湿,整到个包塌左,D菜都相当新鲜。不过食个时要小心啲,个汉堡扒好多汁,食到尾啲肉汁就流晒系手。 啲薯条🍟都系岩岩炸起🥰热辣辣好好食😋🩵Coke 🩵Sprite 自折位:Menu:
📍smash’d (坚尼地城)

间舖头同地铁站唔算距离好远,行2-3分钟就到

饮品可以拣coke、ginger ale 同 soda

配料就比普通cheese burger 多左烟肉同菠萝

啲薯条🍟都系岩岩炸起🥰热辣辣好好食😋