2022-07-18
【高质打卡一流下午茶📸】今次朋友拣咗呢间做港女打卡食HIGH TEA🤣佢交通方便之余,环境靓,又好大🥰而且食物质素都几好,有部份食物可以任添加,唔惊唔饱🤩重点对著海景好抒压🌊佢好似会定期换主题,近排系榴梿主题😛中意嘅人仔唔好错过了❗️.🍷𝚆𝙴𝙻𝙲𝙾𝙼𝙴 𝙳𝚁𝙸𝙽𝙺𝚂呢款系你一去到佢就会上嘅一款WELCOME DRINKS🍾粉红色嘅佢好梦幻❣️啱晒打卡📸饮落去都好易入口,啱晒女仔✨.1️⃣第一层甜点有5款😋整体偏甜😌.🍴𝙱𝚁𝙾𝚆𝙽𝙸𝙴呢款朱古力味几重🍫偏甜😛.🍴𝙻𝙴𝙼𝙾𝙽 𝙿𝙸𝙴呢款SO FRESH🍋.2️⃣第二层咸点有3款😋都好食😍.🍴鱼子烟三文鱼酸忌廉挞呢款系好浓嘅烟三文鱼味😆成旧都烟三文鱼🍣几JENG.🍴蜜桃龙虾沙律奶油多士多士几脆,龙虾都好足料🦞推介‼️.3️⃣第三层咸点有4款😋大部份都有得REFILL🤩唔惊唔饱😙.🍴提子𝚂𝙲𝙾𝙽𝙴外皮够脆,有蛋香味,加埋CREAM/ JAM食一流🍞食落去唔干㗎,仲可以REFILL😆.🍴蕃茄意大利辣肉肠多士蕃茄味几浓🥫又系可以REFILL🥰.🍴焗酥皮肉批呢款好似迷你肠仔包🤣内馅咸咸哋,但系我几中意‼️ 又系可以REFILL🤣-🔖整体成个SET都包好多嘢✨可以部份食物
🍷𝚆𝙴𝙻𝙲𝙾𝙼𝙴 𝙳𝚁𝙸𝙽𝙺𝚂
有3款😋都好食😍
🍴鱼子烟三文鱼酸忌廉挞
呢款系好浓嘅烟三文鱼味😆成旧都烟三文鱼🍣几JENG
🍴蜜桃龙虾沙律奶油多士
多士几脆,龙虾都好足料🦞推介‼️
3️⃣第三层咸点
有4款😋大部份都有得REFILL🤩唔惊唔饱😙
🍴提子𝚂𝙲𝙾𝙽𝙴
🍴蕃茄意大利辣肉肠多士
蕃茄味几浓🥫又系可以REFILL🥰
🍴焗酥皮肉批
🔖整体成个SET都包好多嘢✨可以部份食物REFILL ➕ WELCOME DRINK ➕饮品 (💰: 598/2 )
🔖见到有人唻食LUNCH SET都好似唔错😛
🎉讲明生日庆祝嘅时候🎊就会有个生日牌仔,仲会有蜡烛系个TEA SET上面🥳
🏙环境大,装修几有风格😚仲要对住海景🌊食物卖相又唔差😆打卡啱晒📸
💎推介指数: 💎💎💎💎
💡性价比:✨✨✨✨ (可以任添部份食物已经加晒分😚)
🍴ENCORE指数: ⭐️⭐️⭐️