2022-12-15
其实一路想试呢间好耐 但系冇特登去深水埗🤣竟然意外发现佢哋尖沙咀都开咗分店!🫶🏻装修都别具风格 终于可以一试啦🥰-🥣Build your own bowl🥗吞拿鱼刺身 | 糙米饭配沙律菜 | 腌酸姜 | 麻酱豆腐 | 芝麻海带 | 蟹籽 | 杂菌香菇 | 鲣鱼酱油每次一食呢啲pokebowl就好想疯狂嗌晒佢所有配料🤣外貌超吸引🤩而且每款配料份量都好多🤭睇落色彩缤纷劲满足!!份量来讲非常抵食 完全唔吝啬🫶🏻个人觉得胡麻豆腐同埋芝麻海带芽系必叫🤭另外蟹籽系可以增添口感🥰主角吞拿鱼刺身嘅份量都好多🫶🏻食极都仲有🤓做base嘅糙米饭系偏硬身同埋干身少少 但系搭配酱油就味道都唔错 不过同刺身我觉得唔系太夹 可能拣返寿司饭会更加好😗都几建议一半一半要埋沙律菜 感觉更加清新🥰整体系超级满足 终于可以喺九龙区都揾到一间好食嘅pokebowl😂❤️一定会再嚟🎗🥰
🥣Build your own bowl🥗