2022-06-29
🦆北京烤鸭 $448鸭肉唔会骚,而且鸭皮都脆🤤但系佢配既荷叶饼太多,青瓜京葱又唔够😂🦐艳影虾球 $198推荐!虾球好大粒,肉质都好爽脆😍上面系酸酸甜甜既柠檬汁🍋🐮孔门牛肋排 $398推荐!D肉焖到好腍,带少少肥膏,完全唔会痴牙💁🏼♀️酱汁既味道入晒肉到🐲龙皇吐雾酒香鲜鲍鱼 $118打卡一流✨下面有干冰,所以有烟雾弥漫既感觉💨鲍鱼肉质爽弹,但系酒味较淡,酱油味比较出🐟笋壳鱼铜锅石爆(时价)推荐!鱼肉鲜嫩,碗汤劲鲜美🤤佢一开始会装系个石锅入面,所以keep到热辣辣🔥😰深山小云耳 $50唔 好 食🥲云耳口感系ok既,但味道好淡好淡,似无调味?!个酱汁啡啡地色咁,但完全无酱油或者醋味🐷生煎莲藕饼 $138🥬双耳菌皇浸胜瓜 $138🥢蒜泥秋葵 $55🥭香芒玉露 $38不过不失,味道唔错既,但系同出面差唔多💁🏼♀️屋企人既食堂☺️呢到无论中午食点心定夜晚食小菜,食物质素都好高😋菜式比普通酒楼特别,卖相都睇得出有花过心思❤️服务好贴心,茶壶仲会用蜡烛热住🫖大推笋壳鱼汤!!!基本上每一台都有叫🤤🤤
🦆北京烤鸭 $448
🦐艳影虾球 $198
推荐!虾球好大粒,肉质都好爽脆😍上面系酸酸甜甜既柠檬汁🍋
🐮孔门牛肋排 $398
🐲龙皇吐雾酒香鲜鲍鱼 $118
🐟笋壳鱼铜锅石爆(时价)
😰深山小云耳 $50
🐷生煎莲藕饼 $138
🥬双耳菌皇浸胜瓜 $138
🥢蒜泥秋葵 $55
🥭香芒玉露 $38
不过不失,味道唔错既,但系同出面差唔多💁🏼♀️