招聘中
$20,000-$30,000
月薪 (面议)

Potluck Eatery

2021-08-05 88 浏览
同朋友3个人嚟食饭Set Dinner 有好多选择我都想拣🤤最后三个人嗌咗三set (跟汤、包 & 甜品)#薯蓉汤 🥔好有薯仔味,味道几清,口感都似食紧薯蓉咁,几饱肚😂#蒜法包 🥖好脆又唔硬,而且系有温度嫁另外嗌左三个 appetizer:::#明太子蛋黄酱薯条 🍟热辣辣嘅薯条够哂脆,个蛋黄酱亦都几好味,不过我食唔出明太子味😔#牛油果酱蟹肉他他伴随包粒 🦀呢个真系好好食,好多蟹肉,配埋蕃茄粒同埋牛油果酱一齐食好fresh,啲包粒亦都好脆#芝士蟹肉焗大啡菇 🍄 大啡菇超juicy,芝士味同蟹肉都好夹,唔会话芝士冚晒啲蟹味返返嚟main dish:::#鹅肝牛菌扁意粉 🦢呢个睇落去同食落都有啲似伊面😂 我拣佢梗系贪佢个鹅肝啦~ 嚿鹅肝都算厚,正~#烧红椒牛尾酱意粉筒 🍝呢个我觉得麻麻哋,我成日食rigatoni 都会觉啲佢唔系好挂到啲汁上个面身 (我系重口味🤪) 同埋个味都系普通蕃茄味,冇乜特别#卡邦尼黑松露片意大利粉 🍝明明之前网上见到佢啲黑松露片劲大块🥲 anyway,佢系有黑松露味嘅,而个cream source都几滑跟餐嘅甜品系 #蓝莓芝士蛋糕 🍰,表现正常而饮品我就嗌咗 #苹木由
同朋友3个人嚟食饭
Set Dinner 有好多选择我都想拣🤤
最后三个人嗌咗三set (跟汤、包 & 甜品)

薯蓉汤

#薯蓉汤 🥔
好有薯仔味,味道几清,口感都似食紧薯蓉咁,几饱肚😂
蒜法包

#蒜法包 🥖
好脆又唔硬,而且系有温度嫁

另外嗌左三个 appetizer:::

#烧红椒牛尾酱意粉筒 🍝
卡邦尼黑松露片意大利粉

#卡邦尼黑松露片意大利粉 🍝

蓝莓芝士蛋糕

跟餐嘅甜品系 #蓝莓芝士蛋糕 🍰,表现正常
苹木由子

而饮品我就嗌咗 #苹木由子 (#AppleYuko 🍎),即系苹果+柚子+伯爵茶,都几好饮,好清新

餐厅嘅环境都几靓 & 舒服 (我哋见到好多女士不停打卡🤣)
值得再嚟~
2021-07-18