2022-03-20 28 浏览
#黄店🇭🇰元朗-木玥巷呢一间系系屯门好出名嘅黄店🥰系食台湾菜~今次咁啱去开元朗又知𠮶度有间分店 就去食下 听闻呢间舖头系由几位前半岛大厨坐镇㗎 绝对系吸引大家去试嘅一大卖点🫶🏻同埋价钱都算亲民~⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗👅木玥盐酥鸡饭(⭐️9/10) $62一嚟到就感觉到佢好有诚意,有一小碟配菜俾我开胃😋~之前见到其他人介绍 我发现咗原来佢次次配菜都有机会唔同㗎 好有心思🫶🏻另外,盐酥鸡饭仲有个酱汁配俾我~欣赏佢分开个酱汁上 咁样盐酥鸡就唔会林晒 同埋可以根据自己嘅喜好加汁🤙🏻盐酥鸡大大份 食落完全唔会有油腻感 而且超级脆 啖啖肉 绝对唔会话好干身 仲有上枱俾我影咗一阵相都仲系热辣辣㗎👻而个酱汁系酸酸甜甜嘅味道 好特别~~成个饭我都好满意又饱肚👍🏻有下次👍🏻👍🏻👍🏻⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗🎏地址: 木玥巷 (元朗)1.元朗妈横路9号富来花园地下17-18号舖2.屯门井财街7号力生大厦地下4-5号舖#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfo
#黄店
🇭🇰元朗-木玥巷

👅木玥盐酥鸡饭(⭐️9/10) $62

🎏地址: 木玥巷 (元朗)
1.元朗妈横路9号富来花园地下17-18号舖
2.屯门井财街7号力生大厦地下4-5号舖

#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #followforfollow #food #yummy#likeforfollow #followme #eat #食好西 #吃货 #likeforlikes #blogger #hkfollows #元朗 #元朗美食 #元朗黄店 #木玥巷 @wooderful.restaurant

按一按👇🏻可以看回我们所有的香港好西🤗
#lg_屯门 #lg_元朗