2023-08-02
今日同朋友去左银城9楼既mini Friday!呢间餐厅系同事介绍我过黎食,话呢到环境舒适系同朋友聚餐倾计既好选择😍而且野食同性价比都唔差😆今晚一于去试下先一入座店员简单介绍下餐牌,我哋拣左一个意粉同一份pizza share 食,朋友话唔气管敏感就唔饮饮品,我就拣左我最爱既草莓牛奶沙冰明太子忌廉带子长通粉($178)我超级推介呢款长通粉!明太子好细腻咁散落长通粉既酱汁中而且仲有满满份量唔少既三文子籽铺面!我劲爱呢个组合呢!再配合埋酱汁一同食用,味道口感超creamy好食!带子一啲都唔细粒!而且唔会过熟,口感滑溜!个人认为必食😍而且份量真系唔少架!2人share 都够食辣肉肠巴马火腿薄饼($178)薄饼份量一啲都唔少,而且用料十足,一份有8片,够哂薄同香脆,仲好惹味!劲好食!薄饼上仲铺满我最爱既火箭菜,增添唔少香味😍草莓牛奶沙冰($58)劲eye catching 既一款消暑饮品,而且因为做左沙冰既关系,唔会太甜而且仲铺左少少朱古力碎放面点缀,好靓啊!餐厅绝对有下次!系causal 咁同朋友倾计既好选择
气管敏感就唔饮饮品,我就拣左我最爱既草莓牛奶沙冰
明太子忌廉带子长通粉($178)
我超级推介呢款长通粉!明太子好细腻咁散落长通粉既酱汁中
而且仲有满满份量唔少既三文子籽铺面!我劲爱呢个组合呢!
再配合埋酱汁一同食用,味道口感超creamy好食!
带子一啲都唔细粒!而且唔会过熟,口感滑溜!
个人认为必食😍而且份量真系唔少架!2人share 都够食
辣肉肠巴马火腿薄饼($178)
草莓牛奶沙冰($58)
而且仲铺左少少朱古力碎放面点缀,好靓啊!
餐厅绝对有下次!系causal 咁同朋友倾计既好选择