2024-11-09 62 浏览
👈🏻阿啡 Affee#japjapjap_鲗鱼涌#japjapjap_咖啡店Yuzu Earl Grey Blackaccino $55 今季嘅special🥳一入口饮到yuzu honey觉得好refreshing然后会有earl grey cold brew同americano带来嘅余韵味道果然特别 又有层次Sesame Oat Latte $50芝麻燕麦奶芝麻香气满满😙配上燕麦淡淡嘅谷物味入落非常顺滑饮一杯就真系一个good morning啦Earl Grey Fig Yogurt Bagel $40bagel除咗散发住伯爵茶香 仲有果香🤩馅料系香甜嘅无花果同清新嘅乳酪甜甜酸酸咁 几开胃口感比较有咬口食落都好饱肚Matcha Soufflé & Mochi Bagel $40浓浓抹茶香嘅bagel☺️外酥内软 咬落好有口感最欣赏Bagel入面嘅麻糬软糯得嚟一啲都唔黐牙Overall食评最高5粒🌟)📌好味程度:🌟🌟🌟🌟📌回头度:🌟🌟🌟🌟📌环境:🌟🌟🌟🌟📌服务:🌟🌟🌟🌟
👈🏻阿啡 Affee

#japjapjap_鲗鱼涌