好记得第一次食日式烧肉系喺日本🇯🇵呢排只有返工冇得去旅行,唯有揾住日式烧肉止下瘾先。今次嚟到呢间 旺角人气好高嘅八木桥日式烧肉放题烧肉😃首先系八木桥和牛⬅️要大推A4黑毛和牛和尚头🐮和牛烧出嚟超滑,火候恰到好处,入口里化开,完全无腻口。和牛和尚头虽然简单但系完全吸引👍🏻然后试A4黑毛和牛牛肩⬅️正正日本风味,肥瘦均匀,感觉到和牛肉香满口溢出,美味程度绝对超标🤤再黎A5和牛西冷⬅️特级和牛,烧得刚刚好,脂肪与肉质比例均匀!!和牛特有嘅脂肪口感欲停不能,口感丰富而溜口,咬落爽口又有味😌 配合特制酱汁,好味🤤八木桥牛油粟米⬅️这个超满足,甜味完美结合,吃起来口感特别好,配有牛油的粟米,健康得来又够香😋最后食甜品雪糕⬅️呢间八木桥真系无得顶,好味之余卖相都唔错,大力推介❤️❤️

首先系八木桥和牛⬅️

然后试A4黑毛和牛牛肩⬅️

再黎A5和牛西冷⬅️
八木桥牛油粟米⬅️

最后食甜品雪糕⬅️

呢间八木桥真系无得顶,好味之余卖相都唔错,大力推介❤️❤️