2022-09-12
以为yoho冇咩好食,点知比我揾到呢间超高质既印泰越餐厅,无论食物、环境、服务都👍🏼👍🏼👍🏼牛油鸡咖喱 ($128)牛油烤饼 ($28)一上枱已经闻到好香嘅牛油咖喱味,鸡煮得淋身好入味唔会好辣。我地叫左烤饼点牛油鸡咖喱食,烤饼份量都好多,外面脆卜卜入面烟烟韧韧好好食!我食极唔停,仲想嗌多份嚟食😆炭烧猪颈肉 ($98)炭烧味浓,真炭烧猪颈肉,火候控制得好好,烧得猪颈肉保持肉质够soft 唔会鞋口,好耐冇食过咁高质既猪颈肉👍🏼芒果糯米饭 ($88)三色糯米饭好吸引,暖暖的,椰汁香浓,芒果略嫌唔系好甜,但整体系几好食。Passion fruit smoothie ($55)酸酸甜甜好醒胃,饮完透心凉😌想赞赞既系呢到既服务非常好,我地本身安排左二人枱,而我地又拎左一大袋野,服务员好细心搬左张凳比我地放袋,后尾梳化位有人埋单走左,仲主动offer我地换去个到坐,食得舒服啲,真心好贴心😍呢到既服务员都系外国人,感觉自己好似去左外国咁,加上佢店内装潢好有特色,异国风情,仲有户外坐位,出面系绿油油既花园,秋凉啲既时候同朋友黎出去坐住chill真系好写意😋期待下次再黎!会encore!!!.味道
牛油鸡咖喱 ($128)
牛油烤饼 ($28)
炭烧猪颈肉 ($98)
芒果糯米饭 ($88)
Passion fruit smoothie ($55)
酸酸甜甜好醒胃,饮完透心凉😌
味道 ★ ★ ★ ★ ☆
环境 ★ ★ ★ ★ ☆