2024-08-14
🥹食到好野,真的很兴奋🎼入到店内,墙壁都是葡萄牙式的瓷砖,好似去左另一个地方咁。呢间cafe 都有d 特别款的野食,挪威咸香芝士🧀️玄米哋的甜品🍮.开心果加抹茶又系咩味呢🤨😃😁我通通要试晒,好彩有两位豁达的朋友😂同我一齐试😌呢排好hit 的开心果,当然都要跟下,叫左杯开心果抹茶latte,朋友叫左杯挪威咸香芝士咖啡😍,芝唔士奶盖就饮过,爆满芝士又咸又甜又甘甘地的咖啡饮过未呢~😙另外黑松露粉蛋waffle 同意大利芝士包都烘得好脆口。仲有个主食系挪威咸香芝士苹果肉桂酱意大利包🤩都系好惊喜呀。有埋甜品先系最perfect 的生日饭☺️开心果同玄米味的巴斯克蛋糕😋食落质感好正,个size 唔大但都唔算太细,所以试晒两个就岩岩好🎂🍰🍩假日同朋友来chill 下的确好开心…虽然又要…..谂下减肥啦🤣🤣🤣#bravajava #cafe #pistachio #dessert #coffee #yuenlong #hongkong #hkfoodie
😃😁我通通要试晒,好彩有两位豁达的朋友😂同我一齐试😌