2024-02-27 87 浏览
💠泰式猪肉汉堡🐷🍔平时食汉堡包就食得多,第一次食泰式嘅汉堡包🤩😍几有惊喜✌🏻面包好香牛油味🤩仲有大大块厚肉汉堡,肉汁多又有牛味😀配埋青咖喱蛋黄酱,食落口好有泰式风味🇹🇭😍伴菜系酸忌廉同埋烟肉碎嘅焗薯,好饱🤭💠猪肉船汤金边粉🐷🍜份量足够,好多块猪肉,肥瘦适中!汤底浓郁唔会太咸,金边粉都爽口弹牙又入味🥰💠芒果糯米饭🥭🍚大大份😍糯米饭软糯绵密,配埋椰浆,椰奶香味好浓😊香甜嘅芒果肉,清爽又消暑🤩👍🏻好好味😋💠拿铁咖啡☕️Latte 好香浓嘅咖啡味,香气扑鼻🤭💠泰式脏脏奶茶🇹🇭饮落去口感好顺滑,奶茶味好浓郁🤤好饮🩷餐厅环境宽敞舒适,好有北欧 Cafe简约风格😊餐厅仲系落地玻璃,空间好充足👍🏻职员服务态度都好友善💓我会再黎帮衬!🌟Foodhall by Moon Thai🌝🇹🇭📍观塘观塘道348号宏利广场1楼101号舖
💠泰式猪肉汉堡🐷🍔

💠猪肉船汤金边粉🐷🍜

💠拿铁咖啡☕️Latte
好香浓嘅咖啡味,香气扑鼻🤭

💠泰式脏脏奶茶🇹🇭
饮落去口感好顺滑,奶茶味好浓郁🤤好饮🩷

🌟Foodhall by Moon Thai🌝🇹🇭
📍观塘观塘道348号宏利广场1楼101号舖