2023-06-05 24 浏览
朋友庆祝生日,紧系简间靓d既餐厅啦💓我地叫左2个set dinnerOrder完就上左餐包先喇,我最爱香草蕃茄包🔸前菜🔸法国白露笋配海胆沙巴翁酱白露笋爽口冇渣,配上浓郁既海胆酱更加特显白露笋既清甜🔸法国鹅肝配溏心蛋黄多士鹅肝软嫩,切开油份同肉汁一齐爆发,溏心蛋黄晶莹通透,口感同白笋既溏心蛋唔同,碟上系青苹果🍏蓉同青提子,中和鹅肝既腻感🔸餐汤-蕃茄汤浓浓既蕃茄味,但又唔会过酸,入口仲有蔬果粒粒感,好creamy🫰🏻🔸主菜🔸慢煮牛小排手打意粉($388)牛小排以切片及粒状上枱,可以试到不同既口感,手打意粉厚薄得宜,食落爽口🔸慢煮黑松露酿鸡胸($488)未上枱已经传黎阵阵松露香,鸡皮压平及煎至通透,好似薯片咁,食落一D都唔内疚,鸡胸入面酿左黑松露,鸡胸嫩滑,一D都唔柴🔸甜品🔸伯爵茶奶冻宜家只要叫set,就会送伯爵茶奶冻,奶冻加左蜜糖系面,奶冻弹下弹下,好味😋🔸Tiramisu咖啡味唔浓郁,芝士顺滑
朋友庆祝生日,紧系简间靓d既餐厅啦💓

我地叫左2个set dinner
Order完就上左餐包先喇,我最爱香草蕃茄包

🔸前菜
🔸法国白露笋配海胆沙巴翁酱
白露笋爽口冇渣,配上浓郁既海胆酱更加特显白露笋既清甜

🔸法国鹅肝配溏心蛋黄多士

🔸餐汤-蕃茄汤

🔸主菜
🔸慢煮牛小排手打意粉($388)

🔸慢煮黑松露酿鸡胸($488)

🔸甜品
🔸伯爵茶奶冻

🔸Tiramisu
咖啡味唔浓郁,芝士顺滑
庆祝纪念
生日