2022-06-21 100 浏览
今日同男朋友仔又去撑枱脚,呢间好近地铁站,之前一路都经过见到好多人排队,今次就特登订咗位过嚟试下餐厅里面嘅环境都好舒服,灯光柔和,同朋友或者情侣都好适合之后我哋叫咗两个套餐,因为佢好钟意食扒类嘅嘢,所以叫咗个石烧安格斯翼板牛扒,同埋系一个虾汁海鲜意大利饭,一齐share 食一开始就会有餐汤同埋沙律,每日嘅餐汤都会唔一样,今日呢个系蘑菇忌廉汤,佢𠮶日好滑,唔会太咸,又唔漏👍🏻🥰因为我好中意黑松露,所以叫咗个黑松露薯条🍟,好钟意佢黑松露𠮶个酱,好香,而且啲薯条炸得好脆意大利饭海鲜好足料,带子、虾同埋青口,播返吸晒虾嘅精华❤️‍🔥好鲜甜,饭亦唔会煮得太硬个牛扒亦都系一个重点,可以自由咁样烧到自己想要嘅成熟度,牛嘅肉质好嫩💙半生熟系最好最后我仲叫咗杯热情果沙冰,份量好足,好大杯,我最钟意佢就唔会太甜,好fresh

餐厅里面嘅环境都好舒服,灯光柔和,同朋友或者情侣都好适合

2022-06-12